Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kaufland inaugurează încă două noi magazine

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 6 februarie, 2013

Kaufland România va deschide, joi, un hypermarket la Radauti în judetul Suceava. Este al doilea magazin deschis de retailer pe piata romaneasca de la inceputul acestui ani dupa hypermarketul inaugurat saptamana trecuta la Pascani, in judetul Iasi.

In urma celor doua deschideri, reteaua Kaufland a ajuns la 83 de hypermarketuri pin Romania. Retailerul urmeaza sa mai deschida hypermarketuri in perioada urmatoare si la Falticeni si al treilea magazin din Galati, informează Magazin progresiv.

Kaufland a creat pana în prezent peste 10.300 de noi locuri de munca in Romania, la sediul central din Bucuresti, in reteaua de magazine precum si la centrul logistic situat în Parcul Industrial Ploiesti.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...