Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Kaufland își reiterează angajamentul față de standardele de acvacultură

Autor: Nora Marinjoi, 13 iunie, 2019

 Cu ocazia Zilei Mondiale a Oceanelor, retailerul german Kaufland si-a reiterat la nivel global angajamentul de a imbunatati acvacultura și de a respecta principiile pescuitului și comerțului responsabil cu pește.

 

De altfel, compania a lansat recent inițiativa „Tierschutzstandards Aquakultur” (Standardele de bunăstare a acvaculturii), împreună cu institutul Stiftungul Albert Schweitzer și biologul Stefan Johnigk, la inițiativă aderând deja mai multe firme din Germania.

 

„Vrem să optimizăm în mod durabil bunăstarea, pentru toate speciile de pești”, a declarat Lavinia Kochanski, șefa departamentului Durabilitate la Kaufland, care a adăugat: „Acesta este motivul pentru care suntem ghidați de recomandările pe care le-au transmis institutele de cercetare de vârf, stabilind un standard care aduce îmbunătățiri semnificative”.

 

În plus, Kaufland acordă o mare atenție sustenabilității sortimentului de fructe de mare. De exemplu, acesta oferă numai pești certificați ASC și MSC în sortimentul său de etichete private și evită vânzarea speciilor pe cale de dispariție, informează European Supermarket Magazine.

Carrefour a sărbătorit Ziua Diversității
Autor: meatmilk  /   miercuri, 3 iulie 2019

(Comunicat) Carrefour a sărbătorit Ziua Diversității în toate magazinele din țară și din străinătate, prin activități interactive și recreative. Carrefour celebrează anual diversitatea oamenilor și oferă șanse egale tuturor angajaților săi, indiferent de naționalitate, etnie, sex, orientare sexuală sau...

Carrefour ”Crește România Bio”
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 12 iunie 2019

În data de 12 iunie, la Clubul Diplomaților din Capitală, a avut loc un simpozion organizat de Carrefour România, în cadrul căreia s-au prezentat ultimele acțiuni din cadrul programului ”Creștem România Bio”.   La eveniment au participat, printre alții, Excelența Sa Doamna Michele Ramis-Ambasador al Republicii Franceze,...