Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Kaufland își reiterează angajamentul față de standardele de acvacultură

Autor: Nora Marinjoi, 13 iunie, 2019

 Cu ocazia Zilei Mondiale a Oceanelor, retailerul german Kaufland si-a reiterat la nivel global angajamentul de a imbunatati acvacultura și de a respecta principiile pescuitului și comerțului responsabil cu pește.

 

De altfel, compania a lansat recent inițiativa „Tierschutzstandards Aquakultur” (Standardele de bunăstare a acvaculturii), împreună cu institutul Stiftungul Albert Schweitzer și biologul Stefan Johnigk, la inițiativă aderând deja mai multe firme din Germania.

 

„Vrem să optimizăm în mod durabil bunăstarea, pentru toate speciile de pești”, a declarat Lavinia Kochanski, șefa departamentului Durabilitate la Kaufland, care a adăugat: „Acesta este motivul pentru care suntem ghidați de recomandările pe care le-au transmis institutele de cercetare de vârf, stabilind un standard care aduce îmbunătățiri semnificative”.

 

În plus, Kaufland acordă o mare atenție sustenabilității sortimentului de fructe de mare. De exemplu, acesta oferă numai pești certificați ASC și MSC în sortimentul său de etichete private și evită vânzarea speciilor pe cale de dispariție, informează European Supermarket Magazine.

Studiu: Neuromarketingul și comunicarea cu consumatorii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 mai 2019

(Comunicat) Mullen şi iSense Solutions au realizat un nou studiu sub umbrela Bold by Lowe Group, în care au analizat aportul pe care îl are calitatea execuției în comunicarea cu consumatorii. Au făcut această analiză printr-o cercetare care a îmbinat instrumentele clasice de research cu tehnici inovatoare, precum eye-tracking, EEG şi...

Lidl produce mezeluri private label ”Rețeta curată”
Autor: meatmilk  /   joi, 28 martie 2019

(Comunicat) Lidl continuă să investească în calitatea produselor marcă proprie într-un mod responsabil și îmbunătățește rețetele mezelurilor, eliminând din lista de ingrediente 6 aditivi: soia, amidon, MDM, monoglutamat, gluten și coloranți sintetici. Mezelurile din noua selecție cu rețete îmbunătățite din mărcile proprii...