Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kelso Consulting: Finanțarea unităților de procesare a produselor agricole

Autor: meatmilkvineri, 7 septembrie, 2018

Fie că vrei să înființezi o fabrică nou sau să dezvolți și să modernizezi o fabrică existentă pentru procesarea produselor agricole, poti acum să obții până la 50% din valoarea investiției.

 

 Termen de depunere a proiectelor  – 31.01.2019

Investițiile finanțate sunt pentru:

– construcții de spații de producție și branșamente

– echipamente tehnologice, mașini și utilaje de producție

– mijloace de transport

– construcția și dotarea de magazine la poarta fabricii

– sisteme de IT și supraveghere video

– sisteme pentru economia de energie

– marketing și etichetare.

Cine poate beneficia?

– Firme existente și nou înființate

– PFA, II, IF

– Cooperative și grupuri de producători.


Care este valoarea maximă a finanțării? 

 

– maxim 1.000.000 Euro/ proiect pentru IMM, în cazul proiectelor care nu presupun investiții care conduc la un lanț alimentar integrat;

– maxim 1.500.000 Euro/ proiect pentru alte întreprinderi pentru proiectele care nu presupun investiții care conduc la un lanț alimentar integrat;

– maxim 2.500.000 Euro/ proiect pentru investițiile care conduc la un lanț alimentar integrat (indiferent de tipul de solicitant), precum și pentru forme asociative (cooperative și grupuri de producători) în cazul proiectelor care nu presupun investiții care conduc la un lanț alimentar integrat.

Cum afli dacă poți primi finanțare? 

E simplu! Prin acest program se finanțează doar investițiile in unități care fabrică produsele din LISTA pe care o poți descărca aici CLICK AICI.

Atenție! Nu se finanțează producția agricolă primară, respectiv cultivarea  grâului sau creșterea porcilor ci procesarea acestora: producția de carne proaspătă și produse din carne sau producția de lactate.

Descarcă LISTA PRODUSELOR FINALE OBȚINUTE și vezi ce trebuie să faci pentru a obține banii.

 

CLICK ACUM

 

Domnul Ștefan Vârtaci a devenit colaborator al agenției infoGROUP și al revistei Meat.Milk
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Unul dintre cei mai mari specialiști din Industria alimentară românească, domnul Stefan Gheorghe Virtaci, a devenit colaborator al agenției infoGRPUP și al revistei Meat. Milk, urmând să reprezinte agenția în diverse relații contractuale, dar și să realizeze materiale editoriale.   Absolvent al ASE...

Concursul de rețete tradiționale din Banat ”Gustul ca patrimoniu”
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 septembrie 2018

(Comunicat) La Pas / Slowing down este un proiect al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană și al Asociației CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.   Concursul de rețete tradiționale Gustul ca patrimoniu este primul eveniment...