Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kerstin Horaczek a fost numită Directorul diviziei Tehnologie-Messe Frankfurt

Autor: meatmilkjoi, 30 august, 2018

(Comunicat) Doamna Kerstin Horaczek a fost numită director de grup de la Messe Frankfurt. În această funcție, va fi responsabilă de evenimentele din întreaga lume în domeniul tehnologiilor pentru siguranță, securitate și foc, tehnologii alimentare, industria textilă, Sectoare industriale tehnologice.

 

Absolventă a managementului afacerilor, Kerstin Horaczek și-a început cariera la Messe Frankfurt în 2001, ca parte a unui program de lucru și de studiu dublu. După aceasta, a lucrat în diviziile de Fuziuni și Achiziții și Subsidiare. Din 2012, a coordonat și a avansat extinderea portofoliului internațional de târguri tehnice al Grupului. În această funcție, ea a raportat lui Iris Jeglitza-Moshage, vicepreședinte senior de tehnologie la Messe Frankfurt și va continua să o facă în noua sa funcție.

 

Kerstin Horaczek va prelua funcția de la domnul Ruth Lorenz, care se va retrage în septembrie după 27 de ani la Messe Frankfurt, 21 dintre care în funcții de conducere.

 

Iris Jeglitza-Moshage-Vicepreședinte Senior, a declarat: „Având în vedere cunoștințele pe care le-a dobândit până acum și rețeaua de excepție pe care și-a construit-o atât în ​​cadrul Grupului Messe Frankfurt, cât și în sectoarele industriei tehnice, Kerstin Horaczek este o alegere ideală pentru extinderea portofoliului ea și să o primească pentru viitor. Suntem încântați că a acceptat să se ocupe de această poziție dificilă”.

 

Vicepreședintele Senior a continuat:” Cu mulți ani de serviciu, Ruth Lorenz a pregătit calea pentru succesorul ei, cu care a lucrat îndeaproape în trecut. Vom continua să urmărim cursul pe care l-a stabilit Ruth Lorenz și dorim să-i mulțumim cu cea mai mare sinceritate pentru tot ce a obținut pentru companie, dorindu-i sănătate și fericire în viitor. Kerstin Horaczek, va urma unei personalități proeminente în sectorul târgurilor comerciale, având energia și forța necesară dezvoltării domeniului nostru de afaceri.

 

Despre Messe Frankfurt

 

Messe Frankfurt este cel mai mare târg din lume, organizator de congrese și evenimente, cu propriile sale expoziții. Cu peste 2.400 de angajați în 30 de locații, compania generează vânzări anuale de aproximativ 669 milioane de euro. Datorită legăturilor sale de anvergură cu sectoarele relevante și cu rețeaua internațională de vânzări, Grupul se ocupă în mod eficient de interesele de afaceri ale clienților săi.

 

O gamă largă de servicii – atât la fața locului cât și online – asigură clienților din întreaga lume un nivel ridicat de calitate și flexibilitate în planificarea, organizarea și derularea evenimentelor. Gama largă de servicii include închirierea de terenuri de expoziție, construcții de târguri și marketing, servicii de personal și de alimentație. Cu sediul central în Frankfurt am Main, compania este deținută de orașul Frankfurt (60%) și de statul Hesse (40%).

Belgia a interzis sacrificările halal și kosher în Flandra
Autor: Nora Marin  /   marți, 8 ianuarie 2019

Parlamentul Belgiei a lansat o campanie publică pentru a informa companiile despre noi metode de sacrificare a animalelor, după interzicerea metodelor halal și kosher, în regiunea Flandra.   Continuând în luna ianuarie, campania va implica publicarea de anunțuri în mai multe publicații belgiene, precum și intensificarea...

Lidl UK anunță un parteneriat cu Müller
Autor: Mircea Demeter  /   marți, 8 ianuarie 2019

Lidl UK a anunțat că a lansat un parteneriat pentru lactate Grassroots, împreună cu Müller Milk & Ingredients, gest care marchează cea mai recentă dezvoltare a activității, pentru a asigura un lanț de aprovizionare durabilă pentru produse lactate.   Parteneriatul urmează angajamentul lui Lidl de anul trecut, de a oferi...