Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kfc nevoita sa adopte un nou concept de ambalare, mai sustenabil

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Globalmeatnews.com, restaurantele KFC din UK si Irlanda au facut noi angajamente de a folosi materiale mai sustenabile, dupa ce Greenpeace au facut presiuni asupra lor privind ambalarea produselor KFC.

Compania si-a refacut politicaprivind sursele de ambalare saptamana aceasta, afirmand explicativ ca nu va mai folosi furnizori implicati in defrisarea padurilor tropicale. Reprezentantii companiei au declarat ca vor cauta sa foloseasca materialele reciclabile unde este posibil si asigura ca niciun material folosit nu va contine combinatie de lemn de esenta tare (MTH).

KFC si compania mama YumBrands au fost sesizate de catre Greenpeace inca din mai, cand organizatia caritabila a facut public un raport dezvaluind ca paletii folositi in restaurantele KFC din Marea Britanie, Irlanda, Indonesia si China pentru sustinerea cutiilor aveau continut semnificant de combinatii de lemn tropical de esenta tare.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...