Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kfc nevoita sa adopte un nou concept de ambalare, mai sustenabil

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Globalmeatnews.com, restaurantele KFC din UK si Irlanda au facut noi angajamente de a folosi materiale mai sustenabile, dupa ce Greenpeace au facut presiuni asupra lor privind ambalarea produselor KFC.

Compania si-a refacut politicaprivind sursele de ambalare saptamana aceasta, afirmand explicativ ca nu va mai folosi furnizori implicati in defrisarea padurilor tropicale. Reprezentantii companiei au declarat ca vor cauta sa foloseasca materialele reciclabile unde este posibil si asigura ca niciun material folosit nu va contine combinatie de lemn de esenta tare (MTH).

KFC si compania mama YumBrands au fost sesizate de catre Greenpeace inca din mai, cand organizatia caritabila a facut public un raport dezvaluind ca paletii folositi in restaurantele KFC din Marea Britanie, Irlanda, Indonesia si China pentru sustinerea cutiilor aveau continut semnificant de combinatii de lemn tropical de esenta tare.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...