Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kfc nevoita sa adopte un nou concept de ambalare, mai sustenabil

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Globalmeatnews.com, restaurantele KFC din UK si Irlanda au facut noi angajamente de a folosi materiale mai sustenabile, dupa ce Greenpeace au facut presiuni asupra lor privind ambalarea produselor KFC.

Compania si-a refacut politicaprivind sursele de ambalare saptamana aceasta, afirmand explicativ ca nu va mai folosi furnizori implicati in defrisarea padurilor tropicale. Reprezentantii companiei au declarat ca vor cauta sa foloseasca materialele reciclabile unde este posibil si asigura ca niciun material folosit nu va contine combinatie de lemn de esenta tare (MTH).

KFC si compania mama YumBrands au fost sesizate de catre Greenpeace inca din mai, cand organizatia caritabila a facut public un raport dezvaluind ca paletii folositi in restaurantele KFC din Marea Britanie, Irlanda, Indonesia si China pentru sustinerea cutiilor aveau continut semnificant de combinatii de lemn tropical de esenta tare.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...