Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Khaled el solh, noul ceo al caroli foods group

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, incepand cu data de 10 octombrie 2011, Khaled El Solh este noul CEO al Caroli Foods Group, potrivit unui anunt al companiei.

Membru al Board-ului Joint Venture din 2010, Khaled El Solh are peste 11 ani de activitate in cadrul echipei de management Caroli Foods Group, ocupand pozitia de Executive in mai multe divizii-cheie ale companiei.

Haluk Akdemir – care a condus compania in perioada 2007-2011, perioada care a marcat semnarea fuziunii cu Campofrio Group la nivel local si consolidarea pozitiei pe piata romaneasca – va fi numit Membru al Board-ului Joint Venture si va continua sa fie implicat in deciziile de business ale grupului.

Licentiat in Business Marketing, Khaled El Solh – 37 de ani – are o vasta experienta in marketing, publicitate si business development, fiind Director Executiv de Vanzari, Marketing si Logistica in perioada 2000-20008 si Director Executiv R&D si Business Development in perioada 2008-2010.

Incepand cu anul 2010, Khaled El Solh a fost numit Membru al Board-ului Joint Venture Caroli Foods Group. Khaled El Solh locuieste in Romania din anul 2000, impreuna cu familia. Board-ul Joint Venture Caroli Foods Group este compus din Talal El Solh – reprezentantul familiei El Solh, Robert Sharpe, Haluk Akdemir si Eric Debarnot.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...