Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Khaled el solh, noul ceo al caroli foods group

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, incepand cu data de 10 octombrie 2011, Khaled El Solh este noul CEO al Caroli Foods Group, potrivit unui anunt al companiei.

Membru al Board-ului Joint Venture din 2010, Khaled El Solh are peste 11 ani de activitate in cadrul echipei de management Caroli Foods Group, ocupand pozitia de Executive in mai multe divizii-cheie ale companiei.

Haluk Akdemir – care a condus compania in perioada 2007-2011, perioada care a marcat semnarea fuziunii cu Campofrio Group la nivel local si consolidarea pozitiei pe piata romaneasca – va fi numit Membru al Board-ului Joint Venture si va continua sa fie implicat in deciziile de business ale grupului.

Licentiat in Business Marketing, Khaled El Solh – 37 de ani – are o vasta experienta in marketing, publicitate si business development, fiind Director Executiv de Vanzari, Marketing si Logistica in perioada 2000-20008 si Director Executiv R&D si Business Development in perioada 2008-2010.

Incepand cu anul 2010, Khaled El Solh a fost numit Membru al Board-ului Joint Venture Caroli Foods Group. Khaled El Solh locuieste in Romania din anul 2000, impreuna cu familia. Board-ul Joint Venture Caroli Foods Group este compus din Talal El Solh – reprezentantul familiei El Solh, Robert Sharpe, Haluk Akdemir si Eric Debarnot.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...