Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Khaled el solh, noul ceo al caroli foods group

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, incepand cu data de 10 octombrie 2011, Khaled El Solh este noul CEO al Caroli Foods Group, potrivit unui anunt al companiei.

Membru al Board-ului Joint Venture din 2010, Khaled El Solh are peste 11 ani de activitate in cadrul echipei de management Caroli Foods Group, ocupand pozitia de Executive in mai multe divizii-cheie ale companiei.

Haluk Akdemir – care a condus compania in perioada 2007-2011, perioada care a marcat semnarea fuziunii cu Campofrio Group la nivel local si consolidarea pozitiei pe piata romaneasca – va fi numit Membru al Board-ului Joint Venture si va continua sa fie implicat in deciziile de business ale grupului.

Licentiat in Business Marketing, Khaled El Solh – 37 de ani – are o vasta experienta in marketing, publicitate si business development, fiind Director Executiv de Vanzari, Marketing si Logistica in perioada 2000-20008 si Director Executiv R&D si Business Development in perioada 2008-2010.

Incepand cu anul 2010, Khaled El Solh a fost numit Membru al Board-ului Joint Venture Caroli Foods Group. Khaled El Solh locuieste in Romania din anul 2000, impreuna cu familia. Board-ul Joint Venture Caroli Foods Group este compus din Talal El Solh – reprezentantul familiei El Solh, Robert Sharpe, Haluk Akdemir si Eric Debarnot.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...