Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Klaus Iohannis a promulgat Legea Cooperației Agricole

Autor: Maria Demetriadvineri, 22 iulie, 2016

Întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale vor putea fi membre ale unei cooperative agricole, urmând să beneficieze de facilităţi fiscale şi să aibă acces la fonduri europene, potrivit modificărilor Legii Cooperaţiei Agricole nr. 566/2004, promulgată ieri de preşedintele Klaus Iohannis.

 

Potrivit modificărilor, cooperativele agricole beneficiază de o reducere de 20% a impozitului pe profit în primii cinci ani de activitate, iar bunurile membrilor cooperatori folosite în cooperativă sunt scutite de impozitul pe proprietate.

 

De asemenea, Legea Cooperației Agricole prevede scutirea membrilor de la plata impozitului pe venituri în cazul persoanelor juridice, microîntreprinderi, şi de la plata impozitului pe norma de venit în cazul persoanelor fizice (PF, PFA, II, IF) pentru producţia valorificată prin/către cooperativa agricolă. În cazul cooperativelor microîntreprinderi, acestea vor plăti impozit pe profit şi vor fi scutite de la plata impozitului pe venituri.

ACEBOP a devenit Partener Oficial al conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 19 martie 2019

Asociația Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine din România-ACEBOP, a devenit Partener Oficial al expo-conferinței internaționale Mat Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, și care va purta titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării...

Angst își va expune produsele Premium la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 19 martie 2019

Companie etalon al calității din domeniul procesării cărnii, Angst își va expune produsele Premium la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Cu o istorie de aproape 30 de ani, Angst s-a poziționat din prima clipă în elita procesatorilor din România, produsele...