Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Know-how in actiune: pe data de 14 septembrie, la fabrica de la aarhus, danemarca, marel va prezenta cele mai noi tehnici si tehnologii de procesare a carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Succesul obtinut de Marel in prezentarea utilajelor de procesare, a sistemelor si a strategiei de lucru se va aplica acum intr-o prezentare cu durata de o zi a celor mai avansate procesoare de carne unde se vor face demonstratii detaliate a nu mai putin de 4 sisteme complete de procesare si a unui numar mai mare de 10 echipamente independente. O serie de persoane importante din domeniu isi vor prezenta parerile asupra unor chestiuni relevante din industria carnii.

Datorita faptului ca acest eveniment este gazduit de unitatea de la Aarhus, grupul Marel isi poate prezenta produsele intr-o maniera mai detaliata decat intr-o prezentare conventionala iar clientii vor avea acces la o gama variata de demonstratii pe loc. Demonstratiile vor include:

Linia Noua de Pregatire pentru Caserole pentru portionare la o greutate fixa si ambalare automata a carnii de porc si de vita. Prin crusto-congelarea (congelarea superficiala) combinata cu un nou echipament de presare si portionare, prin atasarea automata a unui strat termoprotector si a unei etichete cu pretul si greutatea produsului finit se livreaza o solutie de ambalare de produse cu o greutate fixa complet automata. Beneficiile sunt randamente mai mari, resturi mult mai putine si o reducere considerabila a operarii manuale.

Linia Noua cu Valoare Adaugata pentru taierea si ambalarea la o greutate fixa a produselor panate. Linia aceasta contine o noua unitate de marinare in linie, un nou cantar multihead cu alimentare spiralata, tava de incarcare si etansare – toate intr-un sistem care ofera operare redusa si costuri reduse de productie.

Linia Noua de Management al Fasonarii pentru gradarea fasonarii in functie de continutul de grasime. Linia are caracteristici de masurare prin raze x si de indicare a continutului fara grasime in concordanta cu gamele definite de client. Nivelul ridicat de acuratete a masuratorii ofera procesorilor capacitatea de a clasifica cu acuratete produsele, prin urmare crescand valoarea lor.

Linia de Dezosare si Fasonare pentru dezmembrare, dezosare si fasonare a produselor de baza. Linia are caracteristicile sistemului de productie Marel combinat cu programele inteligente Innova de control, decojire si impachetare automata. Performantele operatorilor pot fi constant monitorizate iar datele pot fi colectate pentru pastrarea randamentului, a materiei prime si optimizarea calitatii produsului.

Echipamente Independente vor fi reprezentate de aparate de decojit, aparate de proportionare, de feliere, fierastraie cu banda, masini de marinare prin basculare, masini de recuperare a carnii de pe oase, de netezire, de verificare a greutatii si cantare.

Innova – programul performant de management al productiei Marel acopera intregul lant al ciclului de productie, de la preluarea proviziilor/materiei prime pana la expedierea produsului. Programul Innova va avea parte de demonstratii pe tot parcursul zilei furnizand informatii despre randament, materie prima, eficienta, resturi, calitate si niveluri de stoc.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati

Dorthe Mohn Christensen – Industry Marketing Manager, Meat
Tel: +45 8930 4358
Email: dorthe.mohn.christensen@marel.com
Web: www.marel.com (detalii eveniment Marel Danemarca)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...