Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Koket isi deschide o fabrica noua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania producatoare de mezeluri Koket, din Moara Grecilor, judetul Vaslui, inaugureaza o noua fabrica, realizata printr-un proiect cu finantare SAPARD. Hala de productie este construita pe o suprafata 3.300 metri patrati avand o capacitate de 20 de tone / zi de carne si preparate si asigurand aproximativ 170 de noi locuri de munca.

Noua fabrica, rezultat al unei investitii totale de 4.450.000 de euro, este structurata pe trei mari zone. Prima zona este destinata preparatelor din carne fierte si afumate. Aceasta include si o sectie de produse feliate si ambalate in vid. Cea de a doua zona este rezervata productiei de mezeluri crud-uscate, iar in a treia zona are loc transarea, prelucrarea si ambalarea carnii proaspete in atmosfera modificata.

Compania Koket a inclus in proiect, pe langa unitatea de productie propriu-zisa, si instalarea unei statii de epurare si, de asemenea, a achizitionat si montat un incinerator ecologic pentru depozitarea si tratarea in conditii de siguranta pentru mediul inconjurator a materiilor reziduale rezultate in urma productiei.

Koket se afla in primii 10 producatori de carne si preparate din carne din Romania. Pentru companie, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a reprezentat o crestere a cifrei de afaceri, de la 5 milioane de euro in 2006 la aproximativ 7 milioane de euro in prezent.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...