Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Koket isi deschide o fabrica noua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania producatoare de mezeluri Koket, din Moara Grecilor, judetul Vaslui, inaugureaza o noua fabrica, realizata printr-un proiect cu finantare SAPARD. Hala de productie este construita pe o suprafata 3.300 metri patrati avand o capacitate de 20 de tone / zi de carne si preparate si asigurand aproximativ 170 de noi locuri de munca.

Noua fabrica, rezultat al unei investitii totale de 4.450.000 de euro, este structurata pe trei mari zone. Prima zona este destinata preparatelor din carne fierte si afumate. Aceasta include si o sectie de produse feliate si ambalate in vid. Cea de a doua zona este rezervata productiei de mezeluri crud-uscate, iar in a treia zona are loc transarea, prelucrarea si ambalarea carnii proaspete in atmosfera modificata.

Compania Koket a inclus in proiect, pe langa unitatea de productie propriu-zisa, si instalarea unei statii de epurare si, de asemenea, a achizitionat si montat un incinerator ecologic pentru depozitarea si tratarea in conditii de siguranta pentru mediul inconjurator a materiilor reziduale rezultate in urma productiei.

Koket se afla in primii 10 producatori de carne si preparate din carne din Romania. Pentru companie, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a reprezentat o crestere a cifrei de afaceri, de la 5 milioane de euro in 2006 la aproximativ 7 milioane de euro in prezent.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...