Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Koket isi deschide o fabrica noua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania producatoare de mezeluri Koket, din Moara Grecilor, judetul Vaslui, inaugureaza o noua fabrica, realizata printr-un proiect cu finantare SAPARD. Hala de productie este construita pe o suprafata 3.300 metri patrati avand o capacitate de 20 de tone / zi de carne si preparate si asigurand aproximativ 170 de noi locuri de munca.

Noua fabrica, rezultat al unei investitii totale de 4.450.000 de euro, este structurata pe trei mari zone. Prima zona este destinata preparatelor din carne fierte si afumate. Aceasta include si o sectie de produse feliate si ambalate in vid. Cea de a doua zona este rezervata productiei de mezeluri crud-uscate, iar in a treia zona are loc transarea, prelucrarea si ambalarea carnii proaspete in atmosfera modificata.

Compania Koket a inclus in proiect, pe langa unitatea de productie propriu-zisa, si instalarea unei statii de epurare si, de asemenea, a achizitionat si montat un incinerator ecologic pentru depozitarea si tratarea in conditii de siguranta pentru mediul inconjurator a materiilor reziduale rezultate in urma productiei.

Koket se afla in primii 10 producatori de carne si preparate din carne din Romania. Pentru companie, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a reprezentat o crestere a cifrei de afaceri, de la 5 milioane de euro in 2006 la aproximativ 7 milioane de euro in prezent.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...