Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Kosarom cere autoritatilor oprirea evaziunii fiscale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cele mai mari grupuri din industria producerii si procesarii carnii de porc solicita autoritatilor iesene sa intreprinda masuri eficiente de stopare a evaziunii fiscale.

Ioan Antoci, director Suinprod.SA, a declarat pentru iasicastiga.ro: Noi nu avem probleme cu palta impozitelor, nu avem probleme cu plata salariilor, dar totul ar fi in regula daca statul ar elimina concurenta neloiala. In continuare sunt multi producatori ce vand fara a plati TVA si impozite, a spus conducatorul acestei firme din grupul Kosarom.

Initiatorul grupului, Neculai Apostol, mentioneaza ca, intimp ce unii eludeaza taxele, ei platesc impozite de 500.000 de euro si peste o mie de salarii, insotite de taxe sociale, in timp ce altii sunt satisfacuti de economia neagra practicata. (TS)

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...