Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kosarom cere autoritatilor oprirea evaziunii fiscale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cele mai mari grupuri din industria producerii si procesarii carnii de porc solicita autoritatilor iesene sa intreprinda masuri eficiente de stopare a evaziunii fiscale.

Ioan Antoci, director Suinprod.SA, a declarat pentru iasicastiga.ro: Noi nu avem probleme cu palta impozitelor, nu avem probleme cu plata salariilor, dar totul ar fi in regula daca statul ar elimina concurenta neloiala. In continuare sunt multi producatori ce vand fara a plati TVA si impozite, a spus conducatorul acestei firme din grupul Kosarom.

Initiatorul grupului, Neculai Apostol, mentioneaza ca, intimp ce unii eludeaza taxele, ei platesc impozite de 500.000 de euro si peste o mie de salarii, insotite de taxe sociale, in timp ce altii sunt satisfacuti de economia neagra practicata. (TS)

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...