Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kosarom cere autoritatilor oprirea evaziunii fiscale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cele mai mari grupuri din industria producerii si procesarii carnii de porc solicita autoritatilor iesene sa intreprinda masuri eficiente de stopare a evaziunii fiscale.

Ioan Antoci, director Suinprod.SA, a declarat pentru iasicastiga.ro: Noi nu avem probleme cu palta impozitelor, nu avem probleme cu plata salariilor, dar totul ar fi in regula daca statul ar elimina concurenta neloiala. In continuare sunt multi producatori ce vand fara a plati TVA si impozite, a spus conducatorul acestei firme din grupul Kosarom.

Initiatorul grupului, Neculai Apostol, mentioneaza ca, intimp ce unii eludeaza taxele, ei platesc impozite de 500.000 de euro si peste o mie de salarii, insotite de taxe sociale, in timp ce altii sunt satisfacuti de economia neagra practicata. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...