Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kosarom vizează pragul de export de 20 % din producție

Autor: Maria Demetriadvineri, 10 iunie, 2016

Neculai Apostol, fondatorul grupului de firme din industria cărnii Kosarom, spune că în următorul an vrea să depăşească pragul de 20% din producţie trimisă la export, faţă de nivelul de 15-17% cât livrează în străinătate în prezent.

 

„Este o perioadă mai grea pentru că puterea de cum­pă­rare în România este mai mică faţă de nivelul din alte ţări, dar avem noroc că facem şi export în Germa­nia, Marea Brita­nie, Olan­da, Spania şi Ita­lia. Ex­por­turile sunt în creş­tere“, a spus Neculai Apostol, fon­da­tor şi direc­tor de dez­vol­tare şi stra­tegie în cadrul grupului de fir­me cu peste 1.100 de angajaţi.

 

Kosarom este una din­tre firmele antrepre­no­riale româneşti ajunse la a doua generaţie, astfel că acum conducerea firmei a fost preluată de cei doi fii ai fondatorului.

 

Din grupul de firme con­­trolat de familia Apos­tol fac parte Kosarom, Agricola Târgu- Frumos, Suinprod şi Avi-Top , cu afaceri de circa 50 mil. euro, conform calculelor ZF pe baza datelor de pe mfinante.ro. Cea mai mare companie din grup este Industrializarea Cărnii (Kosarom), care anul trecut a avut o cifră de afaceri de 127 milioane de lei (29 mil. euro).

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...