Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kosarom vizează pragul de export de 20 % din producție

Autor: Maria Demetriadvineri, 10 iunie, 2016

Neculai Apostol, fondatorul grupului de firme din industria cărnii Kosarom, spune că în următorul an vrea să depăşească pragul de 20% din producţie trimisă la export, faţă de nivelul de 15-17% cât livrează în străinătate în prezent.

 

„Este o perioadă mai grea pentru că puterea de cum­pă­rare în România este mai mică faţă de nivelul din alte ţări, dar avem noroc că facem şi export în Germa­nia, Marea Brita­nie, Olan­da, Spania şi Ita­lia. Ex­por­turile sunt în creş­tere“, a spus Neculai Apostol, fon­da­tor şi direc­tor de dez­vol­tare şi stra­tegie în cadrul grupului de fir­me cu peste 1.100 de angajaţi.

 

Kosarom este una din­tre firmele antrepre­no­riale româneşti ajunse la a doua generaţie, astfel că acum conducerea firmei a fost preluată de cei doi fii ai fondatorului.

 

Din grupul de firme con­­trolat de familia Apos­tol fac parte Kosarom, Agricola Târgu- Frumos, Suinprod şi Avi-Top , cu afaceri de circa 50 mil. euro, conform calculelor ZF pe baza datelor de pe mfinante.ro. Cea mai mare companie din grup este Industrializarea Cărnii (Kosarom), care anul trecut a avut o cifră de afaceri de 127 milioane de lei (29 mil. euro).

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...