Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

KUBITECH un nume de referinta pe piata de echipamente frigorifice

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

SC KUBITECH SRL este o firma cu capital privat integral românesc, infiintata in 1996, la Iasi. În cei peste 12 ani de activitate, firma a cunoscut o crestere constanta, impunându-se ca un nume de referinta pe piata furnizorilor de echipamente frigorifice, in special in zona Moldovei. Clientii companiei sunt firme specializate in montaj si service de utilaje frigorifice sau utilizatori finali, cum ar fi producatorii si comerciantii de produse alimentare. Astfel, Kubitech Iasi ofera en-gros si en-detail, o gama diversificata de echipamente frigorifice si sisteme de ventilare a aerului.

Kubitech pune la dispozitia agentilor economici din Iasi si din celelalte localitati din zona Moldovei: Vaslui, Piatra-Neamt, Suceava, Botosani, Bacau, Galati, Vrancea, Braila, o gama variata de vitrine frigorifice orizontale refrigerate pentru produse din carne si lactate, vitrine frigorifice verticale refrigerate pentru prezentare produse de carmangerie, lactate, legume si fructe, lazi de congelare pentru carne si peste, vitrine catering si fast food, patiserie si cofetarie, precum si mobilier din inox. Plaja clientilor Kubitech este foarte larga: firme care isi desfasoara activitatea in productia, procesarea, transportul, comercializarea produselor alimentare, precum si restaurante, hoteluri, firme de catering sau alimentatie publica. Toate aceste vitrine frigorifice si lazi congelare functioneaza cu freon ecologic si au un consum energetic redus.

Agentilor economici ce doresc sa-si expuna si sa-si depoziteze produsele comercializate, compania din Iasi le ofera o gama diversificata de mobilier comercial metalic si mobilier comercial din lemn. Acest mobilier comercial imbina intr-un mod ideal aspectul placut cu utilitatea. Politele mobilierului metalic destinat magazinelor au 2 grade inclinare si pot sustine produse de pâna la 200 de kg. Mobilierul comercial este adecvat incepind cu magazinele mici alimentare, farmacii si depozite farmaceutice, pina la supermarketuri ce pot expune articole electrocasnice, sanitare, piese de schimb etc. Pentru magazinele cu autoservire Kubiteck ofera mobilier gondola-insula, sistem de ghidaj (bariere pentru sens unic) si mese pentru case de marcat cu banda transportoare a produselor.

Prin Kubitech Iasi, aveti posibilitatea obtinerii in mod gratuit a unui calcul de putere frigorifica pentru a construi o camera frigorifica adecvata activitatii dumneavoastra (camera frigorifica la cheie pentru racirea si pastrarea produselor din carne, a fructelor si legumelor, produselor de patiserie, tunel pentru ciupercarii si camera frigorifica pentru depozitare produse farmaceutice). Compania ofera servicii precum dimensionarea corecta a necesarului de putere frigorifica a unei camere frigorifice pentru a obtine un randament maxim cu un consum minim de energie electrica. Procesul de automatizare frigorifica al unei camere frigorifice se realizeaza cu termostate digitale si centrale digitale profesionale, ce pot fi interfatate cu un sistem de calcul prin intermediul unui soft specializat pentru monitorizarea sistemului de la distanta.

Kubitech Iasi ofera en-gros si en-detail o gama diversificata de echipamente frigorifice: agregate, compresoare, evaporatoare, presostate, ventile magnetice, ventile sens, ventile inchidere, vizoare, valve de expansiune, termostate, separatoare ulei, separatoare picaturi, piese de schimb (filtre deshidratoare, ventilatoare, motoare-ventilator, termostate mecanice) si consumabile (agenti frigorifici – freon, ulei frigorific, aliaj sudura, teava cupru) specifice pentru tehnica frigului.

Indiferent de obiectul de activitate al clientilor: restaurante, hoteluri, supermarketuri, banci, depozite alimentare si nu numai, industrii cu diverse linii tehnologice, parcari subterane, spatii private de locuit etc., Kubitech Iasi pune la dispozitie sisteme de ventilatie. Gama de produse de ventilatie cuprinde: ventilatoare de debit, ventilatoare centrifugale, ventilatoare cu debit variabil, recuperatoare de caldura si accesorii necesare construirii unui sistem de ventilatie: tubulatura flexibila izolata si neizolata (pe diverse diametre), grile de aspiratie, grile de refulare, anemostate patrate, anemostate circulare, grile gravitationale, plenumuri adecvate conditiilor impuse de proiectul de ventilatie. În mod gratuit, Kubitech ofera informatii tehnice despre dimensionarea si proiectarea unui sistem de ventilatie.

Pentru verile foarte calduroase si iernile geroase, dar si impotriva unei umiditati ridicate, compania ofera aparate de aer conditionat Fujitsu. Fujitsu produce o gama diversificata de modele de aer conditionat reverse si aer conditionat inverter: split pentru perete, split pentru tavan, split pentru podea, duct si caseta. Aparatele de aer conditionat marca Fujitsu prezinta functia Super Quiet pentru a putea utiliza aerul conditionat si pe timpul noptii, fara a fi deranjati acustic. Totodata, Kubitech pune la dipozitia montatorilor de aer conditionat o gama larga de scule si consumabile necesare montajului acestor echipamente: teava de cupru, izolatie tubulara pentru tevi aer conditionat, freon (R22, R134, R407, R410), manometre si baterii de manometre marca CPS si Mastercool, pompe de vid si statii de vidare-incarcare marca CPS, taietoare de teava, console, truse de bercuit (bercluit), detectoare pierdere freon.

De asemnea, compania este reprezentant K-Flex România pe zona Moldova pentru izolatie termica din cauciuc sintetic. Produsele de izolatie includ: izolatie termica tubulara, optima pentru izolarea tevilor de aer conditionat, a tevilor pentru panouri solare si tevilor de apa, saltea termica izolanta autoadeziva sau neadeziva K-Flex pentru izolarea tevilor de diametre foarte mari, accesorii si consumabile K-Flex: banda adeziva, adeziv, diluant, banda izolatoare PVC, suporti izolatori, coliere pentru tevi de diverse diametre.

Dunwell cucerește 15% din piața logistică încă din primul an
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) La doar un an de la înființare, Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj specializată exclusiv pe segmentul industrial și logistic din România, reușește performanța de a-și depăși obiectivele stabilite inițial. In 2018, brokerii de la Dunwell au facilitat cu succes tranzactii pentru 76.600 mp de spații industriale...

TC România: Camere frigorifice profesionale pentru păstrarea produselor perisabile
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Echipamentele frigorifice produse și comercializate de TC România Crown Cool se bucură de o largă apreciere în rândul beneficiarilor, fiind de o calitate deosebit de bună.   Camerele frigorifice profesionale se folosesc în unitățile de preparare și prelucrare a cărni și a lactatelor la scară industrială,...