Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

KUK – Ingrediente alimentare funcþionale ºi organice

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Kuk reprezintã acum în România compania Hulshof, care produce proteine colagenice din piele de vitã din gama Collapro, disponibile în 3 variante:

Collapro Bovine Standard, care este caracterizat prin:
– dimensiunea mare a particulei;
– funcþionalitate dublã, atât datoritã capacitãþii de emulsionare ºi legare a apei, cât ºi formãrii unei reþele stabile derivate din mãrimea particulei ºi din structura de fibrã.
Collapro Bovine Standard este destinat în special produselor din carne tocatã cu structura eterogenã.

Collapro Bovine Premium, care este caracterizat prin:
– dimensiunea medie a particulei;
– funcþionalitate datoritã capacitãþii de emulsionare ºi de legare a apei.
Collapro Bovine Premium este destinat în special produselor din carne emulsionate cu structura omogenã.

Collapro Bovine Premium Injectable care este caracterizat prin:
– dimensiunea micã a particulei;
– funcþionalitate, în special prin capacitatea de legare a apei.
Collapro Bovine Premium Injectable este destinat, în special, produselor din carne injectate sau malaxate.

Specialiºtii Kuk precizeazã avantajele utilizãrii în industria cãrnii a proteinelor din gama Collapro:
• îmbunãtãþirea structurii preparatelor din carne;
• creºterea conþinutului de proteinã animalã în preparatele din carne;
• reducerea pierderilor la tratamentul termic;
• obþinerea de preparate din carne fãrã gust nedorit;
• reducerea sinerezei la produsele din carne ambalate sub vacuum;
• GMO – free;
• Halal.

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...