Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

KUK – Ingrediente alimentare funcþionale ºi organice

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Kuk reprezintã acum în România compania Hulshof, care produce proteine colagenice din piele de vitã din gama Collapro, disponibile în 3 variante:

Collapro Bovine Standard, care este caracterizat prin:
– dimensiunea mare a particulei;
– funcþionalitate dublã, atât datoritã capacitãþii de emulsionare ºi legare a apei, cât ºi formãrii unei reþele stabile derivate din mãrimea particulei ºi din structura de fibrã.
Collapro Bovine Standard este destinat în special produselor din carne tocatã cu structura eterogenã.

Collapro Bovine Premium, care este caracterizat prin:
– dimensiunea medie a particulei;
– funcþionalitate datoritã capacitãþii de emulsionare ºi de legare a apei.
Collapro Bovine Premium este destinat în special produselor din carne emulsionate cu structura omogenã.

Collapro Bovine Premium Injectable care este caracterizat prin:
– dimensiunea micã a particulei;
– funcþionalitate, în special prin capacitatea de legare a apei.
Collapro Bovine Premium Injectable este destinat, în special, produselor din carne injectate sau malaxate.

Specialiºtii Kuk precizeazã avantajele utilizãrii în industria cãrnii a proteinelor din gama Collapro:
• îmbunãtãþirea structurii preparatelor din carne;
• creºterea conþinutului de proteinã animalã în preparatele din carne;
• reducerea pierderilor la tratamentul termic;
• obþinerea de preparate din carne fãrã gust nedorit;
• reducerea sinerezei la produsele din carne ambalate sub vacuum;
• GMO – free;
• Halal.

ICL Food își prezintă noutățile la FIE-Salonul Ingredientelor de la Frankfurt
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 noiembrie 2017

(Comunicat) Consumatorii de azi doresc cu certitudine totul: textura, stabilitatea, conținutul ridicat de proteine, sodiul redus; comoditate, opțiuni diverse. Evoluția continuă a tendințelor pieței este nelimitată. Oricare ar fi provocarea formularelor, specialiștii de la ICL Food Specialties o acoperă cu sisteme noi de ingrediente care...

Chr. Hansen adaugă în portofoliu noi culturi din gama FreshQ
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 noiembrie 2017

Pornind de la constatarea că tot mai mulți consumatori doresc o perioadă de depozitare mai mare a produselor lactate, compania globală de biostiințe Chr. Hansen a dezvoltat o nouă serie de culturi FreshQ, după ce acest portofoliu a fost lansat acum cinci ani, pentru a proteja produsele împotriva drojdiei și a mucegaiului într-un mod...