Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kuk romania, partener al conferintei internationale infoaliment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

KUK-Romania a devenit Partener al Conferintei Internationale infoALIMENT, Carne si Lapte-2012. Kuk Romania este o firma austriaca prezenta in tara noastra de peste 13 ani, cu un portofoliu de peste 200 de clienti din Industria alimentara.

KUK-Romania comercializeaza ingrediente alimentare de la producatori de renume din Europa, precum: Cargill, National Starch, Ingredia, Brata, Worlee, Sonac, Bio Springer si altii.

Dintre ingredientele comercializate de KUK-Romania amintim: caragenani, alginati, gelatine, proteine din lapte si din sange, coloranti naturali, arome, amidonuri, pesmeturi speciale, inlocuitori naturali ai glutamatului monosodic, etc.

Pentru oferte, retete, mostre, precum si pentru orice informatie despre produsele comercializate de firma noastra, va rugam sa ne contactati la urmatoarele adrese de mail: Bogdan.latea@kuk.com sau Alin.itco@kuk.com sau la telefoanele: 0722.559. 261, 021.310.44.65; 67/69, fax: 021.310.44.65; 67/69

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...