Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kuk romania va fi prezent la salonul international fdc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cei mai importanti furnizori de aditivi, arome si ingrediente destinate industriei alimentare si, in special, industriei de procesare a carnii, KUK Romania, va fi prezent la Salonul International Fabrica de Carne care se va desfasura in perioada 19-23 octombrie 2011, la Romexpo.

KUK Romania este filiala concernului austriac KUK, unul din cei mai mari distribuitori de ingrediente pentru industria alimentara din Europa Centrala si de Est, fiind totodata unul dintre principalii jucatori de pe piata autohtona de profil.

La standul companiei, specialistii de la KUK Romania vor prezenta ultima oferta, precum si cele mai moderne solutii de aditivare destinate industriei de processare a carnii.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...