Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kuk romania va fi prezent la salonul international fdc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cei mai importanti furnizori de aditivi, arome si ingrediente destinate industriei alimentare si, in special, industriei de procesare a carnii, KUK Romania, va fi prezent la Salonul International Fabrica de Carne care se va desfasura in perioada 19-23 octombrie 2011, la Romexpo.

KUK Romania este filiala concernului austriac KUK, unul din cei mai mari distribuitori de ingrediente pentru industria alimentara din Europa Centrala si de Est, fiind totodata unul dintre principalii jucatori de pe piata autohtona de profil.

La standul companiei, specialistii de la KUK Romania vor prezenta ultima oferta, precum si cele mai moderne solutii de aditivare destinate industriei de processare a carnii.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...