Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Kuk romania va fi prezent la salonul international fdc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cei mai importanti furnizori de aditivi, arome si ingrediente destinate industriei alimentare si, in special, industriei de procesare a carnii, KUK Romania, va fi prezent la Salonul International Fabrica de Carne care se va desfasura in perioada 19-23 octombrie 2011, la Romexpo.

KUK Romania este filiala concernului austriac KUK, unul din cei mai mari distribuitori de ingrediente pentru industria alimentara din Europa Centrala si de Est, fiind totodata unul dintre principalii jucatori de pe piata autohtona de profil.

La standul companiei, specialistii de la KUK Romania vor prezenta ultima oferta, precum si cele mai moderne solutii de aditivare destinate industriei de processare a carnii.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...