Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kuweitienii vor să deschidă un abator în județul Brașov

Autor: Maria Demetriadvineri, 2 septembrie, 2016

Kuweitienii vor să deschidă un abator în județul Brașov, pentru aceasta fiind dispuși să investească trei milioane de euro.

 

Aceasta a fost concluzia, după ce o  delegaţie a oamenilor de afaceri condusă din Kuweit de un reprezentat al Ministerului Agriculturii din Kuweit, Mohamed Alazmi, s-a întâlnit cu reprezentanţii Primăriei şi ai Zonei Metropolitane Braşov, în cadrul unei vizite de prospectare a oportunităţilor de afaceri.

 

„Am venit să adunăm informaţii despre oportunităţile de afaceri. Suntem interesaţi în special de înfiinţarea unui abator pentru o investiţie iniţială de aproximativ trei milioane de euro, abator care să exporte carne în Kuweit”, a explicat oficialul kuweitian, care este responsabilul la nivel naţional cu abatoarele de stat din Kuweit.

 

Viceprimarul Mihai Costel a subliniat faptul că municipalitatea braşoveană este deschisă şi sprijină investiţiile străine. „Braşovul este un oraş foarte bine dezvoltat şi ne dorim ca şi dezvoltarea economică să atingă cel puţin nivelul dezvoltării urbane. Orice investiţie nouă înseamnă locuri de muncă şi oportunităţi pentru tineri, care pot alege să rămână aici, în loc să plece în alte ţări”, a declarat viceprimarul Costel Mihai.

De asemenea, directorul Agenţiei Metropolitane Braşov a precizat că va pune la dispoziţia investitorilor toate informaţiile de care aceştia au nevoie. „Ne-am oferit ajutorul şi pentru localizarea oportunităţilor de afaceri în domeniile pe care ei le vizează, inclusiv un abator. În zona metropolitană există suficiente ferme şi suficienţi crescători de animale pentru ca o investiţie de tipul celei vizate de partea kuweitiană să poată fi realizată cu succes”, a explicat Dragoş David,directorul general al Agenţiei Metropolitane Braşov.

 

De altfel, reprezentantul AMB a vorbit, în timpul întâlnirii, despre necesitatea localităţilor din Zona Metropolitană şi din judeţ de a pune în aplicare cât mai curând Planul de Management Integrat al Deşeurilor, context în care a subliniat că şi acest domeniu poate fi o oportunitate de investiţii pentru partea kuweitiană, notează Bursa.

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...

Software Bento Food Manufacturing, pentru optimizarea productiei alimentare
Autor: meatmilk  /   luni, 25 iunie 2018

(Comunicat) Bento, companie specializata in dezvoltare de aplicatii software la cheie a implementat in cadrul Canah, Bento Food Manufacturing.Solutia include extensii pe dispozitive mobile, astfel incat intreaga echipa de management sa abia acces in timp real la indicatori relevanti din cadrul productiei.   Bento Food Manufacturing este...