Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Agraria va avea loc prima licitație de bovine Angus

Autor: meatmilkluni, 27 februarie, 2017

Prima licitație de bovine Angus din România, va fi organizată de Asociația Angus România, la Agraria 2017 – târg internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie care va avea loc între 6 și 9 aprilie 2017, în localitatea jucu din județul Cluj.

 

„La licitația de bovine de Angus din România” înfățișând necesitățile de pe piața națională: o nouă imagine a dezvoltării zootehniei românești, susținerea sectorului bovinelor de carne și în același timp a pieței de carne din România, susțin organizatorii.

 

„În baza celor enumerate am dezvoltat un sistem integrat prin care să înfățișăm bovina de carne Angus din fermă până în farfurie.

 

Astfel vom transpune în practică cele mai utile și aplicabile acțiuni necesare în fermele cu direcția creșterii spre carne, vom supune atenției publicului cele mai noi informații din sectorul bovinei de carne, dar mai ales vom prezenta animale din rasa Angus cu cele mai excepționale calități genetice care vor fi și licitate în cadrul evenimentul. Iubitorilor de carne le aducem în atenție un incendiar show culinar oferit de un chef renumit din România dar și alte momente dedicate cărnii de vită în fiecare zi de pe parcursul târgului”, se arată într-un comunicat remis redacției.

România, monitorizată de UE în privința bunăstării animalelor
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 10 ianuarie 2018

O revizuire detaliată a eforturilor globale ale Uniunii Europene (UE) în materie de bunăstare a animalelor se dovedește a fi eficace și trebuie să fie pusă în aplicare în acest an de către supraveghetorul financiar al UE, Curtea Europeană de Conturi.   Curtea a anunțat că va trimite experți în România, Polonia, Franța,...

Optimizarea finisarii suinelor
Autor: Aura Alexa Ioan  /   joi, 14 decembrie 2017

Profitabilitatea întreprinderilor comerciale din sectorul porcinelor este afectată de o varietate de factori, cum ar fi potențialul genetic al animalelor, mediul, consumul de furaje, disponibilitatea ingredientelor și prețurile de pe piață. Astfel că, fiecare dintre acești factori trebuie luat în considerare în proiectarea sistemului de...