Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La aldis s-a adus un manager strain

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tabloidul Cancan scrie despre faptul ca la Aldis s-a adus un manager strain, fara a fi insa comunicat numele acestuia.

In ultimele doua luni, fabrica de mezeluri Aldis a inceput sa dea semnale vizibile de redresare.

Dupa aproape un an de la moartea lu Gheorghe Naghi, vaduva acestuia a trebuit sa caute solutii pentru a scoate din criza fabrica de mezeluri. Se pare ca a gasit salvarea in aducerea unui manager strain, mai exact un spaniol.

De doua luni, acesta a reusit sa redreseze vizibil business-ul, astfel incat in acest moment e din nou pe crestere. Muncitorii spun ca de mult nu au mai vazut cate opt – noua tir-uri care sa incarce marfa din fabrica si sa plece cu ele la magazinele din tara.

Cu totii sunt bucurosi, mai ales ca au fost luni in care au fost probleme cu salariile si sunt sperante ca acum toate problemele s-au rezolvat.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....