Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La aldis s-a adus un manager strain

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tabloidul Cancan scrie despre faptul ca la Aldis s-a adus un manager strain, fara a fi insa comunicat numele acestuia.

In ultimele doua luni, fabrica de mezeluri Aldis a inceput sa dea semnale vizibile de redresare.

Dupa aproape un an de la moartea lu Gheorghe Naghi, vaduva acestuia a trebuit sa caute solutii pentru a scoate din criza fabrica de mezeluri. Se pare ca a gasit salvarea in aducerea unui manager strain, mai exact un spaniol.

De doua luni, acesta a reusit sa redreseze vizibil business-ul, astfel incat in acest moment e din nou pe crestere. Muncitorii spun ca de mult nu au mai vazut cate opt – noua tir-uri care sa incarce marfa din fabrica si sa plece cu ele la magazinele din tara.

Cu totii sunt bucurosi, mai ales ca au fost luni in care au fost probleme cu salariile si sunt sperante ca acum toate problemele s-au rezolvat.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...