Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La aldis s-a adus un manager strain

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tabloidul Cancan scrie despre faptul ca la Aldis s-a adus un manager strain, fara a fi insa comunicat numele acestuia.

In ultimele doua luni, fabrica de mezeluri Aldis a inceput sa dea semnale vizibile de redresare.

Dupa aproape un an de la moartea lu Gheorghe Naghi, vaduva acestuia a trebuit sa caute solutii pentru a scoate din criza fabrica de mezeluri. Se pare ca a gasit salvarea in aducerea unui manager strain, mai exact un spaniol.

De doua luni, acesta a reusit sa redreseze vizibil business-ul, astfel incat in acest moment e din nou pe crestere. Muncitorii spun ca de mult nu au mai vazut cate opt – noua tir-uri care sa incarce marfa din fabrica si sa plece cu ele la magazinele din tara.

Cu totii sunt bucurosi, mai ales ca au fost luni in care au fost probleme cu salariile si sunt sperante ca acum toate problemele s-au rezolvat.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...