Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La aldis s-a adus un manager strain

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tabloidul Cancan scrie despre faptul ca la Aldis s-a adus un manager strain, fara a fi insa comunicat numele acestuia.

In ultimele doua luni, fabrica de mezeluri Aldis a inceput sa dea semnale vizibile de redresare.

Dupa aproape un an de la moartea lu Gheorghe Naghi, vaduva acestuia a trebuit sa caute solutii pentru a scoate din criza fabrica de mezeluri. Se pare ca a gasit salvarea in aducerea unui manager strain, mai exact un spaniol.

De doua luni, acesta a reusit sa redreseze vizibil business-ul, astfel incat in acest moment e din nou pe crestere. Muncitorii spun ca de mult nu au mai vazut cate opt – noua tir-uri care sa incarce marfa din fabrica si sa plece cu ele la magazinele din tara.

Cu totii sunt bucurosi, mai ales ca au fost luni in care au fost probleme cu salariile si sunt sperante ca acum toate problemele s-au rezolvat.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...