Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Alimentaria 2016, Scandia Foods vizeaza extinderea activitatii de export

Autor: Ilie Stoianluni, 25 aprilie, 2016

Prezenta constant la manifestarile expozitionale internationale, Scandia Foods se afla si in acest an la standurile targului Alimentaria 2016.

 

Dupa ce, in anul 2015 a inregistrat o crestere a vanzarilor de 6 %, la o cifra de afaceri de cca 50 de milioane de euro, Scandia doreste incheierea de noi contracte de export pentru produsele sale.

 

Referitor la participarea la targul din Capitala Cataloniei, domnul Cristian Gaspar, Directorul de Export al companiei, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

 

„In momentul de fata, Scandia exporta cca 20 % din productia pe care o realizeaza. Iar, din totalul produselor pe care le trimitem pe pietele externe, pot spune cu o oarecare surprindere ca produsul cel mai vandut este Ciulamaua de pui, care se bucura de o foarte buna apreciere pe piata din Marea Britanie.

 

Dar, personal, consider ca factorul care a determinat o prezenta destul de consistenta pe rafturile magazinelor din Occident este calitatea produselor noastre. Si, cand ma refer la magazine, nu ma gandesc doar la cele destinate comunitatilor de romani, din Vest, ci si marilor lanturi de magazine, cum ar fi, de exemplu, Wallmart, cel mai mare retialist din lume.

 

Acum, aici, la Barcelona, desigur, dorim sa inceheim noi contracte si sunt sigur ca vom reusi, mai ales ca avem, deja, programate o serie de intalniri cu distribuitori din Uniunea Europeana, dar, iata, si din Africa de Nord, aceia care s-au aratat deosebit de interesati de conservele noastre cu peste.”

 

Mai multe detalii despre partiiparea firmelor romanesti la Alimentaria 2016, in stirile viitoare. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Barcelona, 25 aprilie 2016)

La IFFA 2019, expozanții vor miza pe tehnologii de ultimă generație
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 14 decembrie 2018

În ziua de miercuri, 13 decembrie, la Viena, în organizarea oficialilor de la Messe Frankfurt, a avut loc o întâlnire informală cu jurnaliștii de specialitate din țările riverane Dunării. La eveniment, au participat jurnaliști din presa specializata din Germania, Cehia, Austria, Ungaria, Serbia, Bulgaria și România.   În...

În 2019, IFFA va sărbători cea de-a 70-a aniversare
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 15 noiembrie 2018

Spectacolul internațional de carne IFFA este pregătit să-și marcheze anul viitor cea de-a 70-1 aniversare, introducând noi caracteristici ale evenimentului și extinzând capacității spectacolului global, prin mărirea spațiului de expunere.   Astfel, începând cu 4-9 mai 2019, la Messe Frankfurt, Germania, evenimentul se va...