Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Alimentaria 2016, Scandia Foods vizeaza extinderea activitatii de export

Autor: Ilie Stoianluni, 25 aprilie, 2016

Prezenta constant la manifestarile expozitionale internationale, Scandia Foods se afla si in acest an la standurile targului Alimentaria 2016.

 

Dupa ce, in anul 2015 a inregistrat o crestere a vanzarilor de 6 %, la o cifra de afaceri de cca 50 de milioane de euro, Scandia doreste incheierea de noi contracte de export pentru produsele sale.

 

Referitor la participarea la targul din Capitala Cataloniei, domnul Cristian Gaspar, Directorul de Export al companiei, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

 

„In momentul de fata, Scandia exporta cca 20 % din productia pe care o realizeaza. Iar, din totalul produselor pe care le trimitem pe pietele externe, pot spune cu o oarecare surprindere ca produsul cel mai vandut este Ciulamaua de pui, care se bucura de o foarte buna apreciere pe piata din Marea Britanie.

 

Dar, personal, consider ca factorul care a determinat o prezenta destul de consistenta pe rafturile magazinelor din Occident este calitatea produselor noastre. Si, cand ma refer la magazine, nu ma gandesc doar la cele destinate comunitatilor de romani, din Vest, ci si marilor lanturi de magazine, cum ar fi, de exemplu, Wallmart, cel mai mare retialist din lume.

 

Acum, aici, la Barcelona, desigur, dorim sa inceheim noi contracte si sunt sigur ca vom reusi, mai ales ca avem, deja, programate o serie de intalniri cu distribuitori din Uniunea Europeana, dar, iata, si din Africa de Nord, aceia care s-au aratat deosebit de interesati de conservele noastre cu peste.”

 

Mai multe detalii despre partiiparea firmelor romanesti la Alimentaria 2016, in stirile viitoare. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Barcelona, 25 aprilie 2016)

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...