Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Alimentaria, Caroli isi promoveaza produsele cu peste 80 % carne

Autor: Ilie Stoianmarți, 26 aprilie, 2016

Prin prezenta la cea de-a 40-a editie a targului international Alimentaria, care are loc o data la doi ani la Barcelona, compania Caroli isi promoveaza cu asiduitate gama de produse lansata anul trecut, produse care se remarca prin continutul de carne de peste 80 %.

 

Cu siguranta, succesul prezentei la standul din pavilionul Romaniei, din cadrul sectiunii „Intercarne”, nu se va lasa asteptat, dupa ce, inca din prima zi, reprezentantii companiei au avut deja primele contacte de afaceri cu distribuitori locali.

 

Spre deosebire de alte editii, in acest an, firma romaneasca urmareste extinderea operatiunilor de export, care, in anul 2015 au insemnat cca 10 % din totalul productiei vandute, spre marile retele de retail din Peninsula Iberica, produsele Caroli fiind deja prezenta in majoritatea magazinelor din Occident destinate comunitatilor romanesti.

(Ilie Stoian-Relatare de la Barcelona, 26 aprilie 2016)

Alimentaria 2018, un hub al inovației
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 martie 2018

În perioada 16-19 aprilie 2018, la Barcelona, cel mai mare târg al momentului, dedicat Industriei alimentare mondiale, își va deschide porțile pentru sutele de mii de vizitatori. Cum am amintit în informările noastre anterioare, revista Meat.Milk va fi prezentă la eveniment, urmând să transmită în timp real desspre activitățile care...

La Anuga FoodTec vor expune peste 1.700 de companii
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 7 februarie 2018

Anuga FoodTec, cel mai mare târg mondial dedicat tehnologiei destinate Industriei alimentare își va deschide porțile în perioada 20-23 martie 2018 la Koln. La eveniment vor expune peste 1700 de companii din întreaga lume care își vor prezenta ultimele tehnologii de procesare, ambalare, materii prime, soluții de retail și catering...