Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Alimentaria, Caroli isi promoveaza produsele cu peste 80 % carne

Autor: Ilie Stoianmarți, 26 aprilie, 2016

Prin prezenta la cea de-a 40-a editie a targului international Alimentaria, care are loc o data la doi ani la Barcelona, compania Caroli isi promoveaza cu asiduitate gama de produse lansata anul trecut, produse care se remarca prin continutul de carne de peste 80 %.

 

Cu siguranta, succesul prezentei la standul din pavilionul Romaniei, din cadrul sectiunii „Intercarne”, nu se va lasa asteptat, dupa ce, inca din prima zi, reprezentantii companiei au avut deja primele contacte de afaceri cu distribuitori locali.

 

Spre deosebire de alte editii, in acest an, firma romaneasca urmareste extinderea operatiunilor de export, care, in anul 2015 au insemnat cca 10 % din totalul productiei vandute, spre marile retele de retail din Peninsula Iberica, produsele Caroli fiind deja prezenta in majoritatea magazinelor din Occident destinate comunitatilor romanesti.

(Ilie Stoian-Relatare de la Barcelona, 26 aprilie 2016)

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...