Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Alimentaria, Caroli isi promoveaza produsele cu peste 80 % carne

Autor: Ilie Stoianmarți, 26 aprilie, 2016

Prin prezenta la cea de-a 40-a editie a targului international Alimentaria, care are loc o data la doi ani la Barcelona, compania Caroli isi promoveaza cu asiduitate gama de produse lansata anul trecut, produse care se remarca prin continutul de carne de peste 80 %.

 

Cu siguranta, succesul prezentei la standul din pavilionul Romaniei, din cadrul sectiunii „Intercarne”, nu se va lasa asteptat, dupa ce, inca din prima zi, reprezentantii companiei au avut deja primele contacte de afaceri cu distribuitori locali.

 

Spre deosebire de alte editii, in acest an, firma romaneasca urmareste extinderea operatiunilor de export, care, in anul 2015 au insemnat cca 10 % din totalul productiei vandute, spre marile retele de retail din Peninsula Iberica, produsele Caroli fiind deja prezenta in majoritatea magazinelor din Occident destinate comunitatilor romanesti.

(Ilie Stoian-Relatare de la Barcelona, 26 aprilie 2016)

La IFFA 2019, expozanții vor miza pe tehnologii de ultimă generație
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 14 decembrie 2018

În ziua de miercuri, 13 decembrie, la Viena, în organizarea oficialilor de la Messe Frankfurt, a avut loc o întâlnire informală cu jurnaliștii de specialitate din țările riverane Dunării. La eveniment, au participat jurnaliști din presa specializata din Germania, Cehia, Austria, Ungaria, Serbia, Bulgaria și România.   În...

În 2019, IFFA va sărbători cea de-a 70-a aniversare
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 15 noiembrie 2018

Spectacolul internațional de carne IFFA este pregătit să-și marcheze anul viitor cea de-a 70-1 aniversare, introducând noi caracteristici ale evenimentului și extinzând capacității spectacolului global, prin mărirea spațiului de expunere.   Astfel, începând cu 4-9 mai 2019, la Messe Frankfurt, Germania, evenimentul se va...