Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Alimentaria, Caroli isi promoveaza produsele cu peste 80 % carne

Autor: Ilie Stoianmarți, 26 aprilie, 2016

Prin prezenta la cea de-a 40-a editie a targului international Alimentaria, care are loc o data la doi ani la Barcelona, compania Caroli isi promoveaza cu asiduitate gama de produse lansata anul trecut, produse care se remarca prin continutul de carne de peste 80 %.

 

Cu siguranta, succesul prezentei la standul din pavilionul Romaniei, din cadrul sectiunii „Intercarne”, nu se va lasa asteptat, dupa ce, inca din prima zi, reprezentantii companiei au avut deja primele contacte de afaceri cu distribuitori locali.

 

Spre deosebire de alte editii, in acest an, firma romaneasca urmareste extinderea operatiunilor de export, care, in anul 2015 au insemnat cca 10 % din totalul productiei vandute, spre marile retele de retail din Peninsula Iberica, produsele Caroli fiind deja prezenta in majoritatea magazinelor din Occident destinate comunitatilor romanesti.

(Ilie Stoian-Relatare de la Barcelona, 26 aprilie 2016)

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...