Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Alimentaria, Zimbria imbie Spania cu delicii din Covurlui

Autor: Ilie Stoianluni, 16 aprilie, 2018

Prezenta constant la evenimentele internationale, Zimbria, care de aceasta data promoveaza prin afisaj compania Dru Agro, imbie vizitatorii targului Alimentaria 2018 cu delicii traditionale manufacturate dupa stravechi retete din zona Covurluiului.

 

Aflata la standul firmei, doamna Maria Kurtukuz ne-a declarat cà, de aceasta data, miza este pusa pe curcanul copt la jar, pe muschiuletul de vita, dar si pe pieptul de rata, pieptul de curcan sau carnatii ciobanesti, asta, pentru a nu aminti decat cateva dintre deliciile care sunt ecxportate deja in multe tari.

 

Si de aceasta data, la stand sunt asteptati reprezentanti ai unor distribuitori din China, Italia, Filipine si Spania, dar suntem convinsi ca seria negocierilor nu se va sfarsi aici. (Corespondenta de la Barcelona-16 aprilie 2018, Ilie Stoian)

Transavia a primit certificarea exclusivă Global G.A.P.
Autor: meatmilk  /   luni, 11 iunie 2018

(Comunicat) Fermele Transavia implementează în premieră românească standardul Global G.A.P. de bune practici și sustenabilitate în agricultură.   Fermele Transavia au primit o nouă certificare exclusivistă care atestă calitatea produselor din carne de pui printr-o producție durabilă și sigură. În cadrul companiei,...

Hai la picnic! Idei istețe de la Safir pentru o masă la iarbă verde
Autor: meatmilk  /   luni, 11 iunie 2018

(Comunicat) Ieșirea la picnic cu familia și cei mai buni prieteni este una dintre cele mai bune modalități de petrecere a timpului liber în sezonul cald. Iată ce bunătăți să pui în coș pentru următoarea ieșire la iarbă verde, rapid de pregătit și ușor de servit, pe placul tuturor.   ”Fomică?”, brandul de preparate...