Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La ANSVSA, leafa medie e de 5.565 de lei, net

Autor: Maria Demetriadluni, 30 mai, 2016

Venitul salarial mediu al celor 289 de angajaţi ai Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) este de 5.565 de lei net pe lună, potrivit informaţiilor publicate de către ANSVSA la solicitarea Ziarului financiar.

 

Agenţia Sanitară Veterinară – care verifică calitatea mărfurilor alimentare ce intră pe pieţe, având, prin urmare, un rol crucial în menţinerea sănătăţii consumatorilor – a ajuns în centrul atenţiei lunile trecute după ce ministrul agriculturii Achim Irimescu i-a acuzat pe veterinari că nu fac controalele şi, astfel, pe piaţă intră produse din import la limita termenului de valabilitate sau chiar cu termene expirate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care importurile alimentare sunt mai ieftine decât cele de pe piaţa internă. În replică, veterinarii au susţinut că doar 5% dintre produsele pe care le controlează (prin sondaj) sunt neconforme.

 

Cel mai bine plătiţi angajaţi din ANSVAS sunt cei care deţin funcţia de director general (cinci persoane, potrivit datelor publicate pe site-ul instituţiei) şi care primesc „în mână” între 9.561 lei şi 10.224 lei lunar, aproape de două ori mai mult decât preşedintele instituţiei, care deţine funcţia de secretar de stat şi care are un salariu net de 5.166 lei net.

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...

Danone, 20 de ani de producție locală și investiții în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) Anul acesta, Danone aniversează 20 de ani de activitate în România și de producție locală în cadrul fabricii din București. Pentru companie, 2019 are o dublă semnificație, întrucât Danone celebrează la nivel global 100 de ani de istorie în producția de iaurt.   De 20 de ani, fabrica Danone din București...