Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

La Anuga 2017, vizitatorii vor ”gusta viitorul”

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 14 iunie, 2017

Cel mai mare târg al anului 2017, dedicat Industriei alimentare mondiale, Anuga, va avea loc în perioada 7-10 octombrie la Koln, sub genericul ”Taste the Future”.

 

În uriașul spațiu expozițional de la MesseKoln, s-au înscris deja să participe peste 7.000 de companii de profil, din peste 100 de țări.

 

Ca de fiecare dată, la Anuga vor fi prezente și companii românești, în principal din sectorul de carne, dar și din celelalte domenii ale Industriei alimentare românești, sperându-se și la o mai consistentă prezență a procesatorilor de lapte din România.

 

Și la această ediție, pe lângă standurile dedicate cărnii, laptelui, panificației, legumelor și fructelor, alimentelor kosher și halal, produselor de băcănie etc., un foarte amplu spațiu va fi alocat expozanților de tehnologii de procesare, tehnologiilor de ambalare, marketingului și design-ului, precum și cel mai mare spațiu alocat secțiunii de inovații tehnologice.

 

Cu această ocazie, în uriașa Sală a Congreselor de la MesseKoln, va avea loc congresul Ifood, al Asociației Mondiale a Producătorilor de Alimente, eveniment organizat în colaborare cu FAO, precum și E-Grocery Congress Anuga.

Echipa infoGROUP va relata în direct de la SIAL 2016!
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 14 octombrie 2016

Duminică, la Paris, se vor deschide porțile SIAL 2016, cel mai mare târg din lume, dedicat Industriei alimentare. Tot de duminică, echipa infoGROUP va fi prezentă la eveniment.   Așa cum ne-am obișnuit cititorii, vom transmite zilnic de la fața locului, atât știri referitoare la prezența firmelor românești, cât și...

Produse din carne de porc Basna, expuse la un târg din Torino
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 28 septembrie 2016

Salonul Internaţional al Gustului, Terra Madre, desfăşurat între 23 şi 26 septembrie, la Torino, a găzduit şi cinci noi produse româneşti slow food. Printre acestea se numără şi produse obţinute din carnea de porc rasa Bazna.   "Cred că este un gust unic al slăninei şi unturii porcului de Bazna cu care ne-am prezentat...