Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Cupa Doripesco ”EU & PRIETENUL MEU” a căzut un record cu greutate

Autor: meatmilkmiercuri, 23 octombrie, 2019

Doripesco a organizat în perioada 18-20 octombrie 2019, cea de-a șaptea ediţie a concursului de pescuit „Cupa EU & PRIETENUL MEU”, care a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Roșu.

 

La startul concursului au luat parte 24 de echipe (fiecare echipă formată din 2 concurenţi prieteni), aceştia fiind din întreaga țară. La finalul concursului s-au cântărit 1053,74 kg (pentru fiecare echipă s-au cântărit cei mai mari 5 pești), iar clasamentul final a fost următorul:

 

– Locul I: Potcoavă Andrei – Robert Marcel – 78,06 kg

– Locul II: Ristea Alex – Sindie Cristian – 67,12 kg             

– Locul III: Popa Marius – Buzica Gabi – 65,32 kg

– Captura zilei 1: Potcoavă Andrei – Robert Marcel – 27,34 kg

– Captura zilei 2: Ristea Alex – Sindie Cristian – 17,39 kg

 

Alături de echipa Doripesco au fost și sponsorii acestui concurs: Tata Nițu, Amigo Inter Cost, WLC, Dovit, 4Carp, Addicted și Magazinul Mundo Carp Brașov.  

 

Surpriza acestui concurs a fost reprezentată de captura primei zile, un frumos crap de 27,34 kg. Astfel, recordul bălții a fost doborât, instalându-se un nou record al Bălții 4 Doripesco.

 

Cupa „Eu & Prietenul meu” este cea mai dorită competiție tematică organizată de Doripesco, scopul principal al acesteia este acela de a oferi echipelor de prieteni, două zile de relaxare și distracție, făcându-i totodată să intre în spiritul competiţional insuflat de Doripesco.

 

Echipele au avut parte de foarte multă bună dispoziție, cât și de o vreme excelentă.

 

Ne aflăm la finalul sezonului de pescuit 2019, motiv pentru care dorim să le mulțumim pescarilor și sponsorilor întrucât au fost alături de noi la stabilirea unor noi recorduri, pe vreme bună sau rea, bucurânduse de drill-uri minunate în Delta din Carpați – Doripesco.

 

Chiar dacă va urma iarna, noi deja pregătim cu nerăbdare sezonul de pescuit 2020. În acest moment, avem contractate 25 de concursuri pentru sezonul 2020, așa că sperăm ca pe perioada iernii să vă ținem conectați la pasiunea Dumneavoastră cu noutățile noastre din sezonul următor.

Reprezentanții industriei alimentare și-au dat întâlnire la INDAGRA FOOD
Autor: meatmilk  /   luni, 11 noiembrie 2019

Târgul internațional pentru industria alimentară a reunit 250 de firme care au expus produse și tehnologii de ultimă generație pe o suprafață de15.300 mp.   La INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 au participat companii din 13 țări: Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, România,...

Pro Agro îl susține pe Emil Dumitru pentru funcția de Ministru al Agriculturii
Autor: meatmilk  /   marți, 15 octombrie 2019

Sectorul agroalimentar din România este atent la situația politică a României. Indiferent de ceea ce înseamnă lupta politică, asociațiile profesionale din România au făcut și vor face o singură politică, Politica Agricolă Comună – PAC. Federația Națională PRO AGRO apreciază în mod pozitiv faptul că, printre numele vehiculate...