Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

La finalul lui 2017, Diana va avea 50 de magazine proprii

Autor: Maria Demetriadluni, 20 martie, 2017

Compania Diana, din Râmnicu Vâlcea, a contabilizat la finalul anului 2016 o cifră de afaceri de 95,9 mililioane de euro, contribuția cea mai mare reprezentând-o abatorizarea și procesarea cărnii.

Capacitatea de procesare a fabricii Diana este în prezent de 80 de tone de carne, produsele realizate fiind distribuite cu ajutorul unei flote de peste 90 de maşini frigorifice, special echipate pentru acest gen de activități.

După cum am anunțat într-o știre anterioară, grupul de firme Diana își continuă programul de investiții în dezvoltarea rețelei de magazine proprii, potrivit planului de extindere anunțat, până la finalul anului 2017 urmând să totalizeze un număr de 50 de magazine proprii.

Totodată, se speră că în 2017 se va depăși o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.

Acționarii Albalact, convocați pe 24 aprilie la Adunarea Generală de Bilanț
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 martie 2017

(Comunicat) Bursa de Valori București informează că acţionarii Albalact (ALBZ) sunt convocaţi în ziua de 24 aprilie la Adunarea Generală de Bilanţ, pentru a discuta şi aproba ca profitul net înregistrat în exerciţiul financiar 2016 să rămână nerepartizat şi neacordarea de dividende. Pe ordinea de zi, se află discutarea şi...

Lactate Brăila va fi prezentă la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 16 martie 2017

Una dintre companiile importante din Industria de procesare a laptelui, Lactate Brăila, va participa la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, manifestarea urmând să aibă loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Lactate Brăila este o fabrică românească de...