Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La IFFA 2019, LivingJumbo isi prezinta noile casolete PET-Light

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 4 mai, 2019

Prezenta pentru a doua oara la targul IFFA, dedicat industriei mondiale a carnii, compania buzoiana LivingJumbo Industry SA isi propune, in principal, sa isi dezvolte portofoliul de clienti pentru foliile in noua straturi, pe care le produce, in Special prin incheierea de parteneriate cu firme specializate in printing, precum si dezvoltarea liniei de Export pentru casoletele din PPE care, in prezent, nu sunt exportate de cat intr-o proportie de 20 %, in Bulgaria si Ungaria.

 

Aceste lucruri le-am aflat de la doamna Ana Maria Dragomir-Directorul Comercial al firmei, precum si de la domnul Ion Ungureanu-Managerul de operatiuni ale diviziei PET. In dialogul pe care l-am purtat, atat doamna Dragomir, cat si domnul Ungureanu, ne-au informat despre faptrul ca, de la precedenta editie a targului IFFA, LivingJumbo a ajuns sa eporte peste 60 % din productie, in tari precum Bulgaria, Ungaria, Belgia, Polonia, Slovenia, Croatia, Danemarca si Suedia.

 

Mai ales, insa, ne-au vorbit cu mandrie despre reusita tehnologica a specialistilor din departamentul de dezvoltare de produse al firmei, concretizata in producerea de tavite PET, cu un procent de 92 % material reciclabil, tavite din seria Light care, prin aceasta reconfigurare, conduce la o economie pe toata linia, inclusiv a celei de reducere a emisiei de carbon, de cca 20 %.

 

Fireste, acestea sunt primele date, gandind ca dialogul a avut loc in prima zi a uriasului eveniment de la Frankfurt, dar, cu siguranta, la final vor fi contabilizate destule succese, avand in vedere faptul ca in programul zilnic, sunt antamate deja numeroase intalniri de afaceri cu actuali sau posibili parteneri. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 4 mai 2019)

În Tratatul EU-Mercosur nu vor fi tranzacționate decât 25.000 de tone de carne de porc
Autor: Nora Marin  /   joi, 11 iulie 2019

După cum am anunțat anterior, Uniunea Europeană și tările din America Latină, reunite în alianța Mercosur, au convenit asupra unui acord comercial de liber-schimb, după 20 de ani de discuții.   În cadrul acordului comercial, produsele agricole din țările Mercosur vor fi permise în UE, însă numai în "contingente...

Rabobank: Războaiele tarifare și vremea extremă frânează industria americană a laptelui
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 27 iunie 2019

O combinație a vremii extreme și a litigiilor comerciale a avut un efect negativ asupra industriei americane a laptelui, în prima jumătate a acestui an, fapt care va avea efect pe plan global, susține ultimul raport emis de Rabobank.   În ciuda scăderii consumului de lapte lichid în SUA, producția nu a avut un impact...