Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La IFFA, Jungunzlauer își prezintă soluțiile tehnologice

Autor: Ilie Stoianduminică, 8 mai, 2016

Jungbunzlauer, companie din Austria cu operațiuni la nivel global, participă în  aceste zile la IFFA-Frankfurt, prezentându-și soluțiile tehnologi ce privind siguranța alimentară și sănătate animală. fortificane minerale, soluții antimicrobiene, soluții de reducere a sodiului etc.

 

Spre deosebire de multe alte companii de profil din domeniu, Junbunzlauer propune partenerilor de afaceri produse obținute din surse naturale, mai precis, din porumb nemodificat genetic prelucrat prin fermentare. În acest sens, merită să amintim că, în perioada 2008-2016, Junbunzlauer a investit nici mai mult nici mai puțin decât peste 600 de milioane de euro, atât în dezvoltarea afacerilor, în mărirea capacităților de producție din întreaga lume, în personal dar, în special, în cercetare. Acest fapt a determinat ca și operațiunile din România să înregistreze o creștere de 10 %, în 2015, în condițiile în care portofoliul de clienți depășește cifra 100.

 

Dintre produsele prezentate la standul din Hala 4.1-A 5, am remarcat acidul lactic ca bioacid pentru producția de dezinfectante, mixul de sare cu un conținut redus de sodiu, fapt care determină diminuarea sodiului din produsele din carne cu 35 % și amestecurile de sărurri de lactat de potasiu și lactat de sodiu, cu acetat și diacetat de sulfat. Iar, ca noutate de ultim moment, trebuie să amintim că foarte recent, Jungbunzlauer a înregistrat acidul lactic ca bioacid în Registrul European al Bioacidelor. (Ilie Stoian, corespondență de la Frankfurt, 8 mai 2016)

La Anuga FoodTec vor expune peste 1.700 de companii
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 7 februarie 2018

Anuga FoodTec, cel mai mare târg mondial dedicat tehnologiei destinate Industriei alimentare își va deschide porțile în perioada 20-23 martie 2018 la Koln. La eveniment vor expune peste 1700 de companii din întreaga lume care își vor prezenta ultimele tehnologii de procesare, ambalare, materii prime, soluții de retail și catering...

Forumul Global pentru Agricultură și Alimentație-Berlin 2018
Autor: meatmilk  /   marți, 23 ianuarie 2018

(Comunicat MADR) Secretarul general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Constantin Ilie Aprodu, a participat, în 20 ianuarie 2018, la cea de-a 10 a ediție a Forumului Global pentru Agricultură și Alimentație cu tema ”Modelarea viitorului producției animale – de o manieră durabilă, responsabilă și eficace”,...