Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La IFFA, Jungunzlauer își prezintă soluțiile tehnologice

Autor: Ilie Stoianduminică, 8 mai, 2016

Jungbunzlauer, companie din Austria cu operațiuni la nivel global, participă în  aceste zile la IFFA-Frankfurt, prezentându-și soluțiile tehnologi ce privind siguranța alimentară și sănătate animală. fortificane minerale, soluții antimicrobiene, soluții de reducere a sodiului etc.

 

Spre deosebire de multe alte companii de profil din domeniu, Junbunzlauer propune partenerilor de afaceri produse obținute din surse naturale, mai precis, din porumb nemodificat genetic prelucrat prin fermentare. În acest sens, merită să amintim că, în perioada 2008-2016, Junbunzlauer a investit nici mai mult nici mai puțin decât peste 600 de milioane de euro, atât în dezvoltarea afacerilor, în mărirea capacităților de producție din întreaga lume, în personal dar, în special, în cercetare. Acest fapt a determinat ca și operațiunile din România să înregistreze o creștere de 10 %, în 2015, în condițiile în care portofoliul de clienți depășește cifra 100.

 

Dintre produsele prezentate la standul din Hala 4.1-A 5, am remarcat acidul lactic ca bioacid pentru producția de dezinfectante, mixul de sare cu un conținut redus de sodiu, fapt care determină diminuarea sodiului din produsele din carne cu 35 % și amestecurile de sărurri de lactat de potasiu și lactat de sodiu, cu acetat și diacetat de sulfat. Iar, ca noutate de ultim moment, trebuie să amintim că foarte recent, Jungbunzlauer a înregistrat acidul lactic ca bioacid în Registrul European al Bioacidelor. (Ilie Stoian, corespondență de la Frankfurt, 8 mai 2016)

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...