Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La IFFA, Jungunzlauer își prezintă soluțiile tehnologice

Autor: Ilie Stoianduminică, 8 mai, 2016

Jungbunzlauer, companie din Austria cu operațiuni la nivel global, participă în  aceste zile la IFFA-Frankfurt, prezentându-și soluțiile tehnologi ce privind siguranța alimentară și sănătate animală. fortificane minerale, soluții antimicrobiene, soluții de reducere a sodiului etc.

 

Spre deosebire de multe alte companii de profil din domeniu, Junbunzlauer propune partenerilor de afaceri produse obținute din surse naturale, mai precis, din porumb nemodificat genetic prelucrat prin fermentare. În acest sens, merită să amintim că, în perioada 2008-2016, Junbunzlauer a investit nici mai mult nici mai puțin decât peste 600 de milioane de euro, atât în dezvoltarea afacerilor, în mărirea capacităților de producție din întreaga lume, în personal dar, în special, în cercetare. Acest fapt a determinat ca și operațiunile din România să înregistreze o creștere de 10 %, în 2015, în condițiile în care portofoliul de clienți depășește cifra 100.

 

Dintre produsele prezentate la standul din Hala 4.1-A 5, am remarcat acidul lactic ca bioacid pentru producția de dezinfectante, mixul de sare cu un conținut redus de sodiu, fapt care determină diminuarea sodiului din produsele din carne cu 35 % și amestecurile de sărurri de lactat de potasiu și lactat de sodiu, cu acetat și diacetat de sulfat. Iar, ca noutate de ultim moment, trebuie să amintim că foarte recent, Jungbunzlauer a înregistrat acidul lactic ca bioacid în Registrul European al Bioacidelor. (Ilie Stoian, corespondență de la Frankfurt, 8 mai 2016)

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...