Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La IFFA, Reinert a sponsorizat premiile galei „Forderpreis der Fleischwirtschaft”

Autor: Ilie Stoianduminică, 8 mai, 2016

In seara de 6 mai, intr-un spatiu improvizat din Hala 11, a avut loc Gala „Forderpreis der Fleischwirtschaft”, in cadrul careia au fost acordate premiile actualei editii a targului international IFFA 20126, care se desfasoara in aceste zile la Frankfurt.

 

Spre deosebire de alte dati si alte evenimente asemanatoare, organizatorii de la IFFA au gandit la viitor, neacordand decat trei premii. Mai mult decat atat, premiile nu au fost acordate unor companii, juriul format din 15 specialisti germani, in frunte cu domnul Gerd Abein, ca prezident, orientandu-se strict spre tineri, si strict pe industria germana de procesare a carnii.

 

Drept urmare, fericitii castigatori ai premiilor acordate in cadrul galei au fost: Katharina Koch (29 de ani, absolventa a Institutului German de Stiinte Politice si Stiinte ale Ciomunicarii; Motivatia juriului: Pentru ca si-a abandonat cariera politica, preluand afacerera familiei, o macelarie!); Maximilian Spegel (22 de ani, Absolvent al Facultatii de Food Management din Triesdorf; Motivatia juriului: Pentru interesul manifestat pentru produsele din Carne certificate IGP si DOP); Theresa Veh (28 de ani, specialista in Singuranta alimentara; Motivatia juriului: Pentru demararea programului „Lokalzeit Sudwestfalen”, axat pe imbunatatirea calitatii si sigurantei alimentare a produselor vandute pe plan local).

 

Premiile au fost, desigur, in bani, dar suma nu a fost anuntata. Sponsorul Galei si cea care a acordat premiile a fost compania Reinert. Desigur, ne referim la Reinert-Germania, nu la Reinert-Brasov, desi, in „momentul sponsorului”, in filmul care a rulat pe ecranul prost protejat de lumina externa, s-a vorbit si despre fabrica din Romania, evidentiindu-se atat calitatea de exceptie a produselor fabricate in unitatea de langa Brasov dar si faptul ca ele sunt vandute in tari din Occident.

(Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 7 mai 2016)

La Anuga FoodTec vor expune peste 1.700 de companii
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 7 februarie 2018

Anuga FoodTec, cel mai mare târg mondial dedicat tehnologiei destinate Industriei alimentare își va deschide porțile în perioada 20-23 martie 2018 la Koln. La eveniment vor expune peste 1700 de companii din întreaga lume care își vor prezenta ultimele tehnologii de procesare, ambalare, materii prime, soluții de retail și catering...

Forumul Global pentru Agricultură și Alimentație-Berlin 2018
Autor: meatmilk  /   marți, 23 ianuarie 2018

(Comunicat MADR) Secretarul general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Constantin Ilie Aprodu, a participat, în 20 ianuarie 2018, la cea de-a 10 a ediție a Forumului Global pentru Agricultură și Alimentație cu tema ”Modelarea viitorului producției animale – de o manieră durabilă, responsabilă și eficace”,...