Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La IFFA, Reinert a sponsorizat premiile galei „Forderpreis der Fleischwirtschaft”

Autor: Ilie Stoianduminică, 8 mai, 2016

In seara de 6 mai, intr-un spatiu improvizat din Hala 11, a avut loc Gala „Forderpreis der Fleischwirtschaft”, in cadrul careia au fost acordate premiile actualei editii a targului international IFFA 20126, care se desfasoara in aceste zile la Frankfurt.

 

Spre deosebire de alte dati si alte evenimente asemanatoare, organizatorii de la IFFA au gandit la viitor, neacordand decat trei premii. Mai mult decat atat, premiile nu au fost acordate unor companii, juriul format din 15 specialisti germani, in frunte cu domnul Gerd Abein, ca prezident, orientandu-se strict spre tineri, si strict pe industria germana de procesare a carnii.

 

Drept urmare, fericitii castigatori ai premiilor acordate in cadrul galei au fost: Katharina Koch (29 de ani, absolventa a Institutului German de Stiinte Politice si Stiinte ale Ciomunicarii; Motivatia juriului: Pentru ca si-a abandonat cariera politica, preluand afacerera familiei, o macelarie!); Maximilian Spegel (22 de ani, Absolvent al Facultatii de Food Management din Triesdorf; Motivatia juriului: Pentru interesul manifestat pentru produsele din Carne certificate IGP si DOP); Theresa Veh (28 de ani, specialista in Singuranta alimentara; Motivatia juriului: Pentru demararea programului „Lokalzeit Sudwestfalen”, axat pe imbunatatirea calitatii si sigurantei alimentare a produselor vandute pe plan local).

 

Premiile au fost, desigur, in bani, dar suma nu a fost anuntata. Sponsorul Galei si cea care a acordat premiile a fost compania Reinert. Desigur, ne referim la Reinert-Germania, nu la Reinert-Brasov, desi, in „momentul sponsorului”, in filmul care a rulat pe ecranul prost protejat de lumina externa, s-a vorbit si despre fabrica din Romania, evidentiindu-se atat calitatea de exceptie a produselor fabricate in unitatea de langa Brasov dar si faptul ca ele sunt vandute in tari din Occident.

(Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 7 mai 2016)

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...