Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La IFFA, Reinert a sponsorizat premiile galei „Forderpreis der Fleischwirtschaft”

Autor: Ilie Stoianduminică, 8 mai, 2016

In seara de 6 mai, intr-un spatiu improvizat din Hala 11, a avut loc Gala „Forderpreis der Fleischwirtschaft”, in cadrul careia au fost acordate premiile actualei editii a targului international IFFA 20126, care se desfasoara in aceste zile la Frankfurt.

 

Spre deosebire de alte dati si alte evenimente asemanatoare, organizatorii de la IFFA au gandit la viitor, neacordand decat trei premii. Mai mult decat atat, premiile nu au fost acordate unor companii, juriul format din 15 specialisti germani, in frunte cu domnul Gerd Abein, ca prezident, orientandu-se strict spre tineri, si strict pe industria germana de procesare a carnii.

 

Drept urmare, fericitii castigatori ai premiilor acordate in cadrul galei au fost: Katharina Koch (29 de ani, absolventa a Institutului German de Stiinte Politice si Stiinte ale Ciomunicarii; Motivatia juriului: Pentru ca si-a abandonat cariera politica, preluand afacerera familiei, o macelarie!); Maximilian Spegel (22 de ani, Absolvent al Facultatii de Food Management din Triesdorf; Motivatia juriului: Pentru interesul manifestat pentru produsele din Carne certificate IGP si DOP); Theresa Veh (28 de ani, specialista in Singuranta alimentara; Motivatia juriului: Pentru demararea programului „Lokalzeit Sudwestfalen”, axat pe imbunatatirea calitatii si sigurantei alimentare a produselor vandute pe plan local).

 

Premiile au fost, desigur, in bani, dar suma nu a fost anuntata. Sponsorul Galei si cea care a acordat premiile a fost compania Reinert. Desigur, ne referim la Reinert-Germania, nu la Reinert-Brasov, desi, in „momentul sponsorului”, in filmul care a rulat pe ecranul prost protejat de lumina externa, s-a vorbit si despre fabrica din Romania, evidentiindu-se atat calitatea de exceptie a produselor fabricate in unitatea de langa Brasov dar si faptul ca ele sunt vandute in tari din Occident.

(Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 7 mai 2016)

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...