Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

La Indagra 2017, Testo anunță marea premieră a anului 2017

Autor: meatmilkjoi, 26 octombrie, 2017

Prezentă ca de fiecare dată la Indagra, compania Testo a atras la standul pe care îl are amenajat în Pavilionul central numeroși specialiști interesați de soluțiile tehnologice furnizate pentru industria alimentară din România.

 

Special pentru revista Meat.Milk., domnul Horațiu Bașa, Directorul General al firmei a declarat că, în premieră pentru sectorul specific, Testo a inaugurat acum două luni primul Laborator din țară de etalonare a termomentrelor industriale și a echipamentelor de măsură.

 

Însă, și mai important, domnul Bașa a anunțat că, în 2018, Testo va furniza un sistem de digitalizare a procedurilor de calitate. Sistemul va fi inițial destinat zonei de HoReCa dar, imediat după aceea, va fi furnizat și companiilor din Industria alimentară.

 

Referindu-se la evoluția afacerilor din acest an, domnul Horațiu Bașa a declarat că firma Testo are deja o creștere generală de 30 %, grație fiabilității produselor sale, produse pentru care oferă doi ani de garanție și care, per total durată de viață, se dovedesc și cele mai economice din toată oferta existentă pe piață în acest moment.

Smart ID Dynamics va fi prezentă la Conferința Internațională Meat & Milk
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 mai 2017

Compania Smart ID Dynamics va participa la cel mai mare eveniment anual dedicat industriilor de carne și lapte ale României, Conferința Internațională Meat & Milk, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   SMART ID este un integrator de sisteme care au la baza aplicatii de colectare...

Computere tactile pentru mamagement logistic și de retail.
Autor: meatmilk  /   luni, 21 noiembrie 2016

RBC anunță furnizarea de computere tactile pentru management al activitatii de retail si al celei logistice. Dupa cum se stie, angajatii din ziua de azi isi doresc echipamente care sa arate bine si sa fie performante precum smartphone-ul pe care il folosesc in fiecare zi.   Prin urmare, aveti nevoie de un device care sa reziste ani...