Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra 2017, Testo anunță marea premieră a anului 2017

Autor: meatmilkjoi, 26 octombrie, 2017

Prezentă ca de fiecare dată la Indagra, compania Testo a atras la standul pe care îl are amenajat în Pavilionul central numeroși specialiști interesați de soluțiile tehnologice furnizate pentru industria alimentară din România.

 

Special pentru revista Meat.Milk., domnul Horațiu Bașa, Directorul General al firmei a declarat că, în premieră pentru sectorul specific, Testo a inaugurat acum două luni primul Laborator din țară de etalonare a termomentrelor industriale și a echipamentelor de măsură.

 

Însă, și mai important, domnul Bașa a anunțat că, în 2018, Testo va furniza un sistem de digitalizare a procedurilor de calitate. Sistemul va fi inițial destinat zonei de HoReCa dar, imediat după aceea, va fi furnizat și companiilor din Industria alimentară.

 

Referindu-se la evoluția afacerilor din acest an, domnul Horațiu Bașa a declarat că firma Testo are deja o creștere generală de 30 %, grație fiabilității produselor sale, produse pentru care oferă doi ani de garanție și care, per total durată de viață, se dovedesc și cele mai economice din toată oferta existentă pe piață în acest moment.

Pe 28 septembrie 2018 va avea loc TransCOOL FORUM
Autor: meatmilk  /   miercuri, 25 iulie 2018

Transport si depozitare cu temperatura controlata Un eveniment TransLogistica EXPO 28 septembrie 2018, 10.30 - Romexpo Bucuresti   (Comunicat) Eveniment conex TransLogistica EXPO, Forumul de transport si depozitare cu temperatura controlata, TransCOOL, va  aduce impreuna specialisti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...