Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra 2017, Testo anunță marea premieră a anului 2017

Autor: meatmilkjoi, 26 octombrie, 2017

Prezentă ca de fiecare dată la Indagra, compania Testo a atras la standul pe care îl are amenajat în Pavilionul central numeroși specialiști interesați de soluțiile tehnologice furnizate pentru industria alimentară din România.

 

Special pentru revista Meat.Milk., domnul Horațiu Bașa, Directorul General al firmei a declarat că, în premieră pentru sectorul specific, Testo a inaugurat acum două luni primul Laborator din țară de etalonare a termomentrelor industriale și a echipamentelor de măsură.

 

Însă, și mai important, domnul Bașa a anunțat că, în 2018, Testo va furniza un sistem de digitalizare a procedurilor de calitate. Sistemul va fi inițial destinat zonei de HoReCa dar, imediat după aceea, va fi furnizat și companiilor din Industria alimentară.

 

Referindu-se la evoluția afacerilor din acest an, domnul Horațiu Bașa a declarat că firma Testo are deja o creștere generală de 30 %, grație fiabilității produselor sale, produse pentru care oferă doi ani de garanție și care, per total durată de viață, se dovedesc și cele mai economice din toată oferta existentă pe piață în acest moment.

CTP investește 18 milioane de euro în dezvoltarea a două parcuri logistice
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 septembrie 2017

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi continua expansiunea la nivel national si investeste circa 18 milioane de euro in achizitionarea a doua parcuri logistice, in orasele Ineu si Salonta, de la compania slovaca IPEC...

E van Wijk a semnat un nou contract de leasing în parcul P3 Bucharest
Autor: meatmilk  /   miercuri, 26 iulie 2017

(Comunicat) P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk,furnizor de servicii integrate de transport și logistică,pentru o suprafață de 10.180 m²spaţiu de depozitare și 252 m²spațiu de birouri în noul depozit 6din parcul P3 Bucharest. Spațiul...