Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Indagra 2018, Ecoaktiv a reinventat performanța

Autor: meatmilkluni, 5 noiembrie, 2018

Una dintre prezențele de excepție de la ediția din acest an a târgului Indagra a fost aceea a companiei Ecoaktiv, în fapt, o nouă firmă desprinsă din mai vechea Agro Input Distribution.

 

Prezența, nu doar că a atras atenția vizitatorilor dar a și confirmat creșterea afacerilor și, mai ales, reinventarea unei formule de succes, prin aducerea pe piața românească a produsului Bioaktiv. Acum, însă, firma constănțeană, care își are sediul în localitatea Lumina, se poate mândri cu faptul că a introdus în România întreaga gamă a produselor Bioaktiv, destinate tratării apelor uzate și stațiilor de epurare din sectorul zootehnic.

 

Dialogând cu domnul Costel Jianu, manager general al firmei, am aflat că înființarea, acum un an de zile, a noii firme, Ecoaktiv, a dinamizat afacerile într-un mod spectaculos, beneficiarii fiind convinți pe deplin de calitățile produselor Bioaktiv. Totodată, firma s-a angajat definitiv în zona eco, dovedind prin aceasta că își subordonează afacerile conceptelor sustenabilității și ale prezervării mediului.

 

Tocmai de aceea, investițiile din ultima perioadă au vizat lărgirea sistemului de distribuție la nivel național, participarea la toate târgurile și expozițiile de profil din țară dar și în construirea unui nou sediu, în localitatea amintită, sediu care va fi inaugurat foarte curând.

Conferința la nivel înalt privind cercetarea agricolă
Autor: meatmilk  /   joi, 11 aprilie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a organizat la Palatul Parlamentului conferința la nivel înalt privind cercetarea agricolă, inovarea și bioeconomia, intitulată „Cercetarea agricolă – bază de dezvoltare a agriculturii europene, zonelor rurale și a bioeconomiei”, care va avea loc în contextul...

Anthony van der Ley: Provocări în digitalizarea fermei
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 28 ianuarie 2019

Tehnologiile de ultimă generație sunt din ce în ce mai prezente în fermele lumii, inclusiv în cele din România. Mai mult, incluziv pe plaiurile mioritice, se vorbește tot mai des despre digitalizarea fermei. Desigur, sisteme informatizate sunt folosite de toți, iar fermierii care au achiziționat roboți de fermă, au parte de un grand de...