Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Indagra 2018, Ecoaktiv a reinventat performanța

Autor: meatmilkluni, 5 noiembrie, 2018

Una dintre prezențele de excepție de la ediția din acest an a târgului Indagra a fost aceea a companiei Ecoaktiv, în fapt, o nouă firmă desprinsă din mai vechea Agro Input Distribution.

 

Prezența, nu doar că a atras atenția vizitatorilor dar a și confirmat creșterea afacerilor și, mai ales, reinventarea unei formule de succes, prin aducerea pe piața românească a produsului Bioaktiv. Acum, însă, firma constănțeană, care își are sediul în localitatea Lumina, se poate mândri cu faptul că a introdus în România întreaga gamă a produselor Bioaktiv, destinate tratării apelor uzate și stațiilor de epurare din sectorul zootehnic.

 

Dialogând cu domnul Costel Jianu, manager general al firmei, am aflat că înființarea, acum un an de zile, a noii firme, Ecoaktiv, a dinamizat afacerile într-un mod spectaculos, beneficiarii fiind convinți pe deplin de calitățile produselor Bioaktiv. Totodată, firma s-a angajat definitiv în zona eco, dovedind prin aceasta că își subordonează afacerile conceptelor sustenabilității și ale prezervării mediului.

 

Tocmai de aceea, investițiile din ultima perioadă au vizat lărgirea sistemului de distribuție la nivel național, participarea la toate târgurile și expozițiile de profil din țară dar și în construirea unui nou sediu, în localitatea amintită, sediu care va fi inaugurat foarte curând.

AFIR și Microsoft au dat startul transformării digitale a agriculturii românești
Autor: meatmilk  /   joi, 24 octombrie 2019

Directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian CHESNOIU, împreună cu reprezentații Direcției IT din cadrul Agenției, directorul Daniel IFRIM și șeful de serviciu Bogdan TULBURE, au avut mai multe întrevederi cu reprezentanții companiei Microsoft despre rezultatele obținute de Agenție prin utilizarea...

Ventilarea adăposturilor pentru animale în sistem ACNV
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 septembrie 2019

Ventilarea adăposturilor pentru animale este deosebit de importantă în asigurarea bunăstării acestora. Tocmai de aceea, problema este atent și permanent studiată de către specialiști. Unul dintre aceștia, mai precis, expertul în managementul suinelor, John Gadd, de la Universitatea din Dublin, opinează că sistemele de ventilație...