Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra 2018, Ecoaktiv a reinventat performanța

Autor: meatmilkluni, 5 noiembrie, 2018

Una dintre prezențele de excepție de la ediția din acest an a târgului Indagra a fost aceea a companiei Ecoaktiv, în fapt, o nouă firmă desprinsă din mai vechea Agro Input Distribution.

 

Prezența, nu doar că a atras atenția vizitatorilor dar a și confirmat creșterea afacerilor și, mai ales, reinventarea unei formule de succes, prin aducerea pe piața românească a produsului Bioaktiv. Acum, însă, firma constănțeană, care își are sediul în localitatea Lumina, se poate mândri cu faptul că a introdus în România întreaga gamă a produselor Bioaktiv, destinate tratării apelor uzate și stațiilor de epurare din sectorul zootehnic.

 

Dialogând cu domnul Costel Jianu, manager general al firmei, am aflat că înființarea, acum un an de zile, a noii firme, Ecoaktiv, a dinamizat afacerile într-un mod spectaculos, beneficiarii fiind convinți pe deplin de calitățile produselor Bioaktiv. Totodată, firma s-a angajat definitiv în zona eco, dovedind prin aceasta că își subordonează afacerile conceptelor sustenabilității și ale prezervării mediului.

 

Tocmai de aceea, investițiile din ultima perioadă au vizat lărgirea sistemului de distribuție la nivel național, participarea la toate târgurile și expozițiile de profil din țară dar și în construirea unui nou sediu, în localitatea amintită, sediu care va fi inaugurat foarte curând.

GEA a realizat primul sistem din lume pentru detecția mastitei în timp real
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 octombrie 2018

Potrivit oficialilor GEA, citați de Dairy Global, compania susține că a dezvoltat primul sistem din lume pentru detectarea precoce a mastitei în timp real.   Compania declară că echipamentul DairyMilk M6850 utilizează o metodă robustă, pur fizică, brevetată, care funcționează pe principiul EPT (măsurând pragul de...

Bento Grânar, soluția ideală pentru succesul campaniei agricole de toamnă!
Autor: meatmilk  /   luni, 27 august 2018

 (Comunicat) Bento, companie specializată în soluții dedicate agricultorilor, vine în sprijinul deținătorilor de silozuri, cu aplicația Bento Grânar.   Dezvoltată împreună cu Silloz Carani, cel mai mare hub logistic pentru produse agricole din vestul României, Grânar oferă date în timp real, cu privire la calitatea,...