Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra 2018, Ecoaktiv a reinventat performanța

Autor: meatmilkluni, 5 noiembrie, 2018

Una dintre prezențele de excepție de la ediția din acest an a târgului Indagra a fost aceea a companiei Ecoaktiv, în fapt, o nouă firmă desprinsă din mai vechea Agro Input Distribution.

 

Prezența, nu doar că a atras atenția vizitatorilor dar a și confirmat creșterea afacerilor și, mai ales, reinventarea unei formule de succes, prin aducerea pe piața românească a produsului Bioaktiv. Acum, însă, firma constănțeană, care își are sediul în localitatea Lumina, se poate mândri cu faptul că a introdus în România întreaga gamă a produselor Bioaktiv, destinate tratării apelor uzate și stațiilor de epurare din sectorul zootehnic.

 

Dialogând cu domnul Costel Jianu, manager general al firmei, am aflat că înființarea, acum un an de zile, a noii firme, Ecoaktiv, a dinamizat afacerile într-un mod spectaculos, beneficiarii fiind convinți pe deplin de calitățile produselor Bioaktiv. Totodată, firma s-a angajat definitiv în zona eco, dovedind prin aceasta că își subordonează afacerile conceptelor sustenabilității și ale prezervării mediului.

 

Tocmai de aceea, investițiile din ultima perioadă au vizat lărgirea sistemului de distribuție la nivel național, participarea la toate târgurile și expozițiile de profil din țară dar și în construirea unui nou sediu, în localitatea amintită, sediu care va fi inaugurat foarte curând.

Indagra 2018: Hormann prezintă noul robot de muls MonoBOX
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Nelipsită de la târgul Indagra, compania Hormann își prezintă și în acest an soluțiile complete pentru fermierii români crescători de bovine de lapte și carne, inclusiv prin distribuția de tehnologii GEA.   Noutatea ediției, însă, o reprezintă noul robot de muls MonoBOX, de la același producător, GEA, o instalație...

GEA a realizat primul sistem din lume pentru detecția mastitei în timp real
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 octombrie 2018

Potrivit oficialilor GEA, citați de Dairy Global, compania susține că a dezvoltat primul sistem din lume pentru detectarea precoce a mastitei în timp real.   Compania declară că echipamentul DairyMilk M6850 utilizează o metodă robustă, pur fizică, brevetată, care funcționează pe principiul EPT (măsurând pragul de...