Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Indagra 2018, Ecoaktiv a reinventat performanța

Autor: meatmilkluni, 5 noiembrie, 2018

Una dintre prezențele de excepție de la ediția din acest an a târgului Indagra a fost aceea a companiei Ecoaktiv, în fapt, o nouă firmă desprinsă din mai vechea Agro Input Distribution.

 

Prezența, nu doar că a atras atenția vizitatorilor dar a și confirmat creșterea afacerilor și, mai ales, reinventarea unei formule de succes, prin aducerea pe piața românească a produsului Bioaktiv. Acum, însă, firma constănțeană, care își are sediul în localitatea Lumina, se poate mândri cu faptul că a introdus în România întreaga gamă a produselor Bioaktiv, destinate tratării apelor uzate și stațiilor de epurare din sectorul zootehnic.

 

Dialogând cu domnul Costel Jianu, manager general al firmei, am aflat că înființarea, acum un an de zile, a noii firme, Ecoaktiv, a dinamizat afacerile într-un mod spectaculos, beneficiarii fiind convinți pe deplin de calitățile produselor Bioaktiv. Totodată, firma s-a angajat definitiv în zona eco, dovedind prin aceasta că își subordonează afacerile conceptelor sustenabilității și ale prezervării mediului.

 

Tocmai de aceea, investițiile din ultima perioadă au vizat lărgirea sistemului de distribuție la nivel național, participarea la toate târgurile și expozițiile de profil din țară dar și în construirea unui nou sediu, în localitatea amintită, sediu care va fi inaugurat foarte curând.

Transparența prețurilor pentru utilajele agricole
Autor: meatmilk  /   joi, 16 mai 2019

(Comunicat) În agroindustrie, ca și în alte domenii conexe, echilibrul dintre venituri și cheltuieli poate fi unul strâns, de aceea orice economie este binevenită. TRADUS, platformă globală dedicată autovehiculelor comerciale și echipamentelor noi și rulate, parte din OLX Group, revoluționează modul de tranzacționare din această...

Recunoașterea facială și monitorizarea bunăstării porcilor de fermă
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 15 aprilie 2019

Cercetătorii de la Colegiul Rural din Scoția (SRUC) dezvoltă tehnologii de recunoaștere a feței care pot ajuta fermierii să evalueze bunăstarea emoțională și fizică a porcilor.   Pana in prezent, studiile au demonstrat 97% precizie in identificarea individuală a porcilor, folosind doar fata, afirma cercetatorul principal in...