Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra 2018, Imark Sistem a expus noul robot colaborativ

Autor: meatmilkluni, 5 noiembrie, 2018

Prezentă pe piața de automatizări din România încă din anul 2007, compania Imark Sistem a fost și în acest an una dintre atracțiile tehnologice ale târgului Indagra, acolo unde și-a expus o parte din tehnologiile pe care le poate furniza procesatorilor din Industria alimentară românească.

 

Activând în domeniul automatizărilor industriale, Imark Sistem este distribuitor de soluții automatizate și robotizate furnizate de lideri mondiali în domeniu, cum ar fi: Markem Image (soluții de marcare și etichetare), Reepack (soluții de ambalare primară) sau Atlanta Stretch (soluții de înfoliere).

 

Potrivit doamnei Florentina Iancu reprezentantă a companiei, noutatea absolută a acestei ediții, a fost Robotul colaborativ utilizat in peste 23.000 medii de productie in fiecare zi, care poate manipula cu precizie produsele care urmează să fie ambalate, prin utilizarea acestuia realizându-se importante economii, din toate punctele de vedere, mai ales că este vorba despre faptul că o activitate repetitivă este preluată de acest echipament de mare precizie. Roboţii colaborativi (coboţi) sunt, flexibili, siguri şi uşor de utilizat sunt biletul spre un mai mare control al afacerii dumneavoastră.

 

Alături de acest robot, Imark Sistem a expus si alte soluții utilizate in ambalarea primară, cum sunt camerele de vidare sau soluțiile performante de clipsat.

 

GEA va (re)lansa mașina de ambalare PowerPak PLUS
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 6 martie 2019

La IFFA 2019, GEA va lansa PowerPak PLUS, aparatul de ambalare termoformare de ultimă generatie pentru carne, dar și pentru paine, biscuiti, baghete, ciabatta, croissante.   Anterior, mașina a fost prezentată clienților pentru prima dată la GEA Packaging Days din Wallau, Germania, anul trecut, dar a suferit o serie de modificări,...

PopPack, noul sistem de sigilare/desigilare a ambalajelor de brânzeturi
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 1 martie 2019

Nevoia de confort este unul dintre cei mai mari factori care au condus la multe inovații din ultimele decenii. Tendințele actuale implică confortul psihologic asupra aspectelor de mediu, precum și ușurința deschiderii. Ușor de deschis este o condiție, deoarece consumatorii doresc accesul fără probleme la produs. Brânzeturile sunt...