Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra 2018, Imark Sistem a expus noul robot colaborativ

Autor: meatmilkluni, 5 noiembrie, 2018

Prezentă pe piața de automatizări din România încă din anul 2007, compania Imark Sistem a fost și în acest an una dintre atracțiile tehnologice ale târgului Indagra, acolo unde și-a expus o parte din tehnologiile pe care le poate furniza procesatorilor din Industria alimentară românească.

 

Activând în domeniul automatizărilor industriale, Imark Sistem este distribuitor de soluții automatizate și robotizate furnizate de lideri mondiali în domeniu, cum ar fi: Markem Image (soluții de marcare și etichetare), Reepack (soluții de ambalare primară) sau Atlanta Stretch (soluții de înfoliere).

 

Potrivit doamnei Florentina Iancu reprezentantă a companiei, noutatea absolută a acestei ediții, a fost Robotul colaborativ utilizat in peste 23.000 medii de productie in fiecare zi, care poate manipula cu precizie produsele care urmează să fie ambalate, prin utilizarea acestuia realizându-se importante economii, din toate punctele de vedere, mai ales că este vorba despre faptul că o activitate repetitivă este preluată de acest echipament de mare precizie. Roboţii colaborativi (coboţi) sunt, flexibili, siguri şi uşor de utilizat sunt biletul spre un mai mare control al afacerii dumneavoastră.

 

Alături de acest robot, Imark Sistem a expus si alte soluții utilizate in ambalarea primară, cum sunt camerele de vidare sau soluțiile performante de clipsat.

 

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...

Indagra 2018: Elopak și-a expus soluțiile de ambalare
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Unul dintre cele mai interesante standuri din zona tehnologică a târgului Indagra 2018, a fost, cu siguranță, cel al companiei Elopak.   La stand, reprezentanții firmei au purtat numeroase discuții de afaceri cu actuali sau potențiali clienți, cărora le-au fost prezentate soluții precum:   -Pure-Pak Cortons ( pentru...