Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Indagra 2018, Imark Sistem a expus noul robot colaborativ

Autor: meatmilkluni, 5 noiembrie, 2018

Prezentă pe piața de automatizări din România încă din anul 2007, compania Imark Sistem a fost și în acest an una dintre atracțiile tehnologice ale târgului Indagra, acolo unde și-a expus o parte din tehnologiile pe care le poate furniza procesatorilor din Industria alimentară românească.

 

Activând în domeniul automatizărilor industriale, Imark Sistem este distribuitor de soluții automatizate și robotizate furnizate de lideri mondiali în domeniu, cum ar fi: Markem Image (soluții de marcare și etichetare), Reepack (soluții de ambalare primară) sau Atlanta Stretch (soluții de înfoliere).

 

Potrivit doamnei Florentina Iancu reprezentantă a companiei, noutatea absolută a acestei ediții, a fost Robotul colaborativ utilizat in peste 23.000 medii de productie in fiecare zi, care poate manipula cu precizie produsele care urmează să fie ambalate, prin utilizarea acestuia realizându-se importante economii, din toate punctele de vedere, mai ales că este vorba despre faptul că o activitate repetitivă este preluată de acest echipament de mare precizie. Roboţii colaborativi (coboţi) sunt, flexibili, siguri şi uşor de utilizat sunt biletul spre un mai mare control al afacerii dumneavoastră.

 

Alături de acest robot, Imark Sistem a expus si alte soluții utilizate in ambalarea primară, cum sunt camerele de vidare sau soluțiile performante de clipsat.

 

Romprix participă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Firma Romprix, care activează în domeniul etichetării, va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.   Activitatea începută în 1994, precum şi o politică managerială în care cumpărătorul este întotdeauna pe...

Tetra Pak face transferul la Industry 4.0
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 18 aprilie 2019

Tetra Pak a lansat o platformă conectată, transformând cutiile de lapte în ambalaje digitale, făcând astfel transferul la Industry 4.0. Mutarea vine după ce compania a efectuat studii pilot cu clienți din Spania, Rusia, Republica Dominicană și India, constantându-se o creștere a vânzărilor de 16%, printr-o simplă campanie de...