Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra 2018, Imark Sistem a expus noul robot colaborativ

Autor: meatmilkluni, 5 noiembrie, 2018

Prezentă pe piața de automatizări din România încă din anul 2007, compania Imark Sistem a fost și în acest an una dintre atracțiile tehnologice ale târgului Indagra, acolo unde și-a expus o parte din tehnologiile pe care le poate furniza procesatorilor din Industria alimentară românească.

 

Activând în domeniul automatizărilor industriale, Imark Sistem este distribuitor de soluții automatizate și robotizate furnizate de lideri mondiali în domeniu, cum ar fi: Markem Image (soluții de marcare și etichetare), Reepack (soluții de ambalare primară) sau Atlanta Stretch (soluții de înfoliere).

 

Potrivit doamnei Florentina Iancu reprezentantă a companiei, noutatea absolută a acestei ediții, a fost Robotul colaborativ utilizat in peste 23.000 medii de productie in fiecare zi, care poate manipula cu precizie produsele care urmează să fie ambalate, prin utilizarea acestuia realizându-se importante economii, din toate punctele de vedere, mai ales că este vorba despre faptul că o activitate repetitivă este preluată de acest echipament de mare precizie. Roboţii colaborativi (coboţi) sunt, flexibili, siguri şi uşor de utilizat sunt biletul spre un mai mare control al afacerii dumneavoastră.

 

Alături de acest robot, Imark Sistem a expus si alte soluții utilizate in ambalarea primară, cum sunt camerele de vidare sau soluțiile performante de clipsat.

 

Lacto Solomonescu schimbă ambalajele, dar produsele rămân la fel: Perfecte!
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 25 octombrie 2018

Una dintre cele mai prestigioase companii românești de procesare a laptelui, Lacto Solomonescu, a schimbat atât ambalajele produselor sale, dar și grafica.   Adaptate noilor cerințe ale consumatorilor, noile ambalaje oferă dinamism și comoditate, grație design-ului modern, păstrând în același timp caracteristicile produselor...

Multivac investește 35 de mil. euro în dezvoltarea unui Centru de Excelență
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 8 octombrie 2018

Multivac va construi un centru de excelență investind 35 de milioane de euro pentru dezvoltarea de tehnologii de porționare și automatizare, ca răspuns la cererea crescândă pentru unitatea de afaceri Slicer.   Hans-Joachim Boekstegers (CEO), Guido Spix (CTO și COO) și Christian Traumann (CFO), Multivac, au participat la o...