Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Indagra, agenția infoGROUP v-a pregătit numeroase surprize. Veniți să ne întâlnim!

Autor: meatmilkmarți, 29 octombrie, 2019

Și în acest an, agentia infoGROUP va fi prezentă la târgul Indagra, eveniment cuplat cu Indagra Food, moment cât se poate de potrivit pentru a lua din nou legătura cu prietenii agenției, cu cititorii publicațiilor noastre, cu partenerii noștri de afaceri, cu toți colaboratorii și, desigur, cu telespectatorii emisiunii Meat.Milk pe care o realizăm și o difuzăm în fiecare seară de vineri, pe postul Agro TV.

 

De această dată, agenția infoGROUP a pregătit vizitatorilor care vor poposi la stand numeroase surprize, din care amintim: reîmprospătarea imaginii revistei Meat.Milk, dupa cum stiti, cea mai buna publicatie de specialitate din Romania sau relansarea publicației infoFERMA Magazin. Desigur, în privința celor două reviste nu va fi vorba doar de alt format ori o machetare mult îmbunătățită, ci și îmbogățirea și îmbunătățirea sumarului, pentru a putea aduce tuturor cititorilor noștri informații cât mai multe și cât mai diverse din domeniile abordate.

 

Nu omitem să vă amintim și editarea edițiilor 2019 a hărților economice Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, după cum știți, cele mai utile instrumente de lucru pentru toți fermierii și procesatorii din sectoarele de carne și lapte ale României, dar și pentru toți cei care activează în aceste industrii.

 

Ne vom bucura, totodată, să ne întâlnim cu telespectatorii emisiunii Meat.Milk dar și cu participanții la Expo-Conferința Internațională Meat. Milk, așteptând să ne comunice opiniile lor despre activitatea noastră dar și să le aducem la cunoștință toate noutățile pe care agenția infoGROUP le-a pregătit, cele amintite mai sus fiind doar câteva dintre ele.

 

Așadar, dragi prieteni, vă așteptăm să ne fiți oaspeți la standul pe care îl vom avea organizat în hala B2-Stand 84b. Ne vedem la Indagra 2019!

Mary Pană-ACEBOP: Nu repetați și în avicultură greșelile din sectorul suinelor!
Autor: meatmilk  /   vineri, 17 ianuarie 2020

Exista perioade mari de “liniste” epidemiologica  în urma unor epizootii mari - probabil datorate  imunității dobândite de păsările sălbatice, introducerii vaccinurilor pentru controlul influentei aviare ( în China, Iran) și măsurilor de biosecuritate sporite luate de crescatorii de pasari, inclusiv  in Romania.   În...

Promovarea produselor alimentare, prin ”INFO DAY BRUXELLES”, pe 30 Ianuarie 2020
Autor: meatmilk  /   joi, 16 ianuarie 2020

La solicitarea Comisiei Europene, APIA aduce la cunoștinţă organizarea la 30 ianuarie 2020 a unei zile de informare privind apelul pentru depunerea propunerilor de programe, destinată potenţialilor beneficiari ai programelor de informare și promovare a produselor agricole, eveniment denumit generic INFO DAY.    Locaţie: Albert...