Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra, Baroncini și-a prezentat ultiemele noutăți tehnologice

Autor: meatmilkluni, 30 octombrie, 2017

Și în acest an, standul companiei Baroncini din cadrul târgului Indagra a fost vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.

 

Una dintre acestea este reprezentată de sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor cu o garanție de cinci ani.

 

Totodată, foarte mulți potențiali clienți s-au arătat interesați de mini-abatoarele din clasa 140 pe care Baroncini le poate oferi cu montaj la cheie, pentru numai 200.000 de euro, în fapt, centre de sacrificare care pot fi montate înclusiv în ferme.

 

Alăturându-se celorlalte soluții tehnologice de abatorizare pe care Baroncini le poate furniza oricând, soluții care au făcut din compania italiană unul dintre liderii mondiali din domeniu prin standardul de calitate la cel mai înalt nivel, și aceste noutăți au contribuit la conturarea unui an 2017 deosebit de favorabil ca volum al afacerilor, volum care va fi cu peste 20 % decât cel din anul precedent.

Tendințe la IFFA 2019: „Dacă nu te miști, vremurile trec peste tine”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

(Comunicat) Comerțul măcelarului, dacă este de succes, trebuie să reprezinte, atât tradiția, cât și evoluțiile contemporane. Cea mai bună rețetă este un amestec de experiență clară, în produsele din carne și mezeluri, fundal tehnologic și idei noi, avândo viziune pentru viitor și optimizând ceea ce există deja; aceasta este...

Planurile de expansiune ale producției de porci ale rușilor de la Miratorg
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Potrivit PigProgress, compania rusă Miratorg a lansat un proiect ambițios de construire de noi ferme de porci, o uriașă fabrică de furaje, precum și un abator modern. Toate au fost concepute pentru a extinde capacitățile de producție în Diviziunea de carne de porc, la 1 milion de tone pe an, până în 2023.   Lucrările de...