Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Indagra Food 2019, compania Five Continents își confirmă apartenența la elita industriei de lactate

Autor: meatmilkvineri, 1 noiembrie, 2019

Actuala ediție a târgului Indagra Food reprezintă pentru orice amator de lactate o surpriză cât se poate de plăcută și, mai ales, delicioasă, atât timp cât, în Pavilionul B2, își expune produsele firma Five Continents, din Botoșani.

 

Gama de produse mai mult decât cuprinzătoare, beneficiază de un nou look, de noi materiale de ambalare și de un design proaspăt, care evidențiază, atât produsul, cât, mai ales, calitatea de excepție a produselor fabricate din cel mai pur lapte, colectat de la fermierii botoșeneni, și fabricate după rețete strict controlate de specialiștii de clasă europeană care activează în companie.

 

SC Five Continents Group este o firmă cu capital integral românesc. “Ideal pentru familia ta” este sloganul care se traduce în standarde înalte de calitate, aliniate cerințelor europene, dotări și tehnologii de ultimă oră și pasiunea celor care lucreaza in companie, pentru ca pe masa clienților să ajungă produse delicioase și sănătoase, sigure pentru consum.

 

Fabrica și-a început activitatea în data de 20 Decembrie 2005, insa drumul companiei Five Continents Group Botoșani a început în anul 2004, atunci când fabrica a fost ridicată de la zero, în urma unei investiții de 1.400.000 de euro.

 

Începand cu 2017 s-a derulat etapa a treia de investitii, printr-un program AFIR, cu o valoare de 5 milioane euro, cre]nd astfel posibilitatea să iși diversifice sortimentația și să modernizeze procesele tehnologice de procesare lapte și ambalare produse.

 

Pe langa produsele cu un caracter national si zonal, fabrica produce mozzarela, urda, branza topita, branza proaspata, produse lactate proaspete in noi ambalaje PET, lapte ESL. Calitatea de exceptie a lactatelor este garantata  de sistemul de management al siguranței alimentului conform cu FSSC 22000.

Baroncini vă urează Crăciun Fericit și un Nou An prosper!
Autor: meatmilk  /   marți, 17 decembrie 2019

Dragi clienti si prieteni,   S-au implinit 16 ani de cand “Baroncini” a deschis societatea din Romania. Saisprezece ani de colaborare, implicand tehnologia noastra in sprijinul viitorului afacerilor si societatilor Dvs.   Si, pentru ca noi credem in viitor, si anul aceasta am sustinut asociatia italiana Associazione...

Campanie de rebranding a companiei Elit
Autor: meatmilk  /   luni, 9 decembrie 2019

”La Elit nu se schimbă nimic! Doar eticheta!” Rebranding de succes al producătorului ardelean de mezeluri inclus în top 10 companii din județul Alba   Pentru Elit, una dintre cele mai importante companii producătoare de mezeluri din România, cu o experiență de peste 16 ani în acest domeniu, 2019 a însemnat în primul...