Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Indagra Food, Avastar a sărbătorit 25 de ani de activitate

Autor: meatmilkluni, 4 noiembrie, 2019

Odată cu participarea la Indagra Food, compania Avastar a marcat începerea sărbătorilor prilejuite de împlinirea, în luna noiembrie a acestui an, a 25 de ani de activitate, moment în care se face bilanțul sfertului de veac trecut și în care se stabilesc direcțiile de dezvoltare pentru viitorii 25 de ani.

 

Referindu-se la acest lucru, domnul Dumitru Popescu-Director de Dezvoltare al companiei, a declarat pentru Meat.Milk că, dacă în anul 2018, cifra de afaceri a firmei a fost de 125 de milioane de lei (27 de milioane de euro), cu siguranță, ea va fi la finalul anului 2019 cu 10 % mai mare.

 

Lucrul cel mai important, însă, este faptul că activitatea de export în țări precum Slovenia, Olanda, Lituania sau, mai nou, Vietnam, merge foarte bine.

 

Alături de alte operațiuni ale companiei, la Avastar s-au creat premizele demarării unei noi investiții în valoare de trei milioane de euro, urmărindu-se mărirea secției de tranșare, a activității de ambalare, depozitare și maturare, termenul final al modernizării urmând a fi vara anului 2020.

 

 

Înscrierile continuă la Conferința INDAGRA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 25 octombrie 2019

După cum am anunțat anterior, din cadrul manifestărilor conexe organizate cu prilejul târgului Indagra 2019, face parte și Conferința cu același nume, care se va desfășura în ziua de 1 noiembrie, la sala Nicolae Titulescu, începând cu ora 19.   Cu această ocazie, vă anunțăm că înscrierile la eveniment continuă și...

Peste 200 de companii participă la INDAGRA FOOD 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 8 octombrie 2019

INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târgul internaţional pentru industria alimentară, are loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, fiind cel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din România.   Manifestarea se desfășoară sub Înaltul Patronaj al...