Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Indagra Food, Eurato expune cele mai performante echipamente frigorifice

Autor: meatmilkvineri, 1 noiembrie, 2019

Si in acest an, participarea companiei transilvanene Eurato a atras atentia vizitatorilor, standul amenajat in Hala B2 din complexul expozitional Romexpo fiind mereu plin de parteneri de afaceri sau potentiali clienti, datorita performantelor echipamentelor frigorifice expuse si a ofertei specializate deosebit de generoase.

 

SC EURATO SA înființată în anul 1994 este o societate privată cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate îl constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale, industriale și caroseriilor auto termoizolate.

 

Sediul central se găsește în centrul României, la Odorheiu-Secuiesc. Activitatea societății se desfășoară într-o clădire de birouri cu suprafață de 800 mp, într-o hală industrială de 2500 mp, o minihală industrială de 450 mp, un depozit suplimentar de 550 mp și o sală de prezentare a produselor de 200 mp.

 

Produsele societății pot fi vizionate și contractate, în afara sediului central, și la punctul de lucru din București, precum și la reprezentanțele noastre din Iași, Suceava, Bacău, București, Pitești, Târgu Jiu, Timișoara,  Satu-Mare, Oradea, Târgu-Mureș.

 

Subunitățile și componentele echipamentelor fabricate de companie provin în mare parte din importuri. Are o gamă largă de furnizori străini, cu peste 40 de companii din opt țări europene. Pentru a servi cât mai eficient piața, există trei divizii cu activități bine definite în cadrul companiei. Acestea sunt: Departamentul frig industrial, Departamentul frig comercial și Departamentul frig auto.

Salesianer Miettex va participa la Conferința Internațională Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 1 aprilie 2019

Firmă de mare tradiție și de mare prestigiu internațional, Salesianer Miettex va participa la cea de-a VIII-a ediție a conferinței internaționale Meat Milk, care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne...

Puterea Banchmarking-ului în lanțul de aprovizionare
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 29 martie 2019

Benchmarking-ul reprezintă un proces structurat, utilizat pentru compararea practicilor de lucru ale propriei firme, cu practici similare identificate în alte companii, dar și implementarea celor mai bune idei în procesele proprii. În plus, Benchmarking-ul este un model de îmbunătățire a calității, sub toate aspectele. În...