Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Indagra, Guyomarc’h România a marcat 20 de ani de activitate

Autor: Meat MIlkvineri, 1 noiembrie, 2013

Pentru Guyomarc`h România, editia Indagra din acest an este o editie aniversara: 20 de ani de activitate in Romania. In anii `90 a fost prima companie multinationala din domaniul nutritiei animale si se poate mandri cu faptul ca a dus o politica de dezvoltare constanta care sa-i confere si azi, dupa 20 de ani pozitia de lider in piata premixurilor, aditivilor si furajelor complementare.

Realizarile celor 20 de ani s-au materializat intr-o fabrica de productie high-tech ce raspunde exigentelor consumatorilor din punctul de vedere al masurilor de securitate si calitate a produselor alimentare, fiind prima fabrica de productie de premixuri pentru animale din Romania, certificata ISO si HHCCP. Guyomarc`h a investit alaturi de companii traditionale romanesti prin largirea activitatii de productie si intr-o fabrica specializata pe productia de furaje pentru rumegatoare si complemente furajere pentru celelalte specii.

A investit in oameni, formand o echipa de specialisti in domeniul nutritiei animale, care are ca obiectiv consilierea clientilor companiei prin transferul know-how-lui de ultma generatie catre acestia ,fiind primii care au schimbat mentalitati si au deschis noi orizonturi in randul fermierilor.

Liderii pietelor din industria carnii si ai laptelui au fost si sunt parteneri constanti ai companiei, contibuind reciproc la dezvoltare in acesti 20 de ani. Guyomarch Romania a facut istoria ultimilor 20 de ani in domeniul Nutritiei si Sanatatii Animale in Romania prin performanta, success si continuitate. La Indagra 2013, Guyomarc`h Romania isi astepta toti colaboratorii pentru a le multumi pentru staruinta si increderea dovedita in cei 20 de ani, provocandu-i ca si de acum inainte sa contibuie impreuna la “ hranirea umanitatii”.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...