Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra, Latin Pack & Spices a prezentat delicii ”în trend”

Autor: meatmilkluni, 30 octombrie, 2017

Latin Pack & Spices a dovedit prin prezența la actuala ediție a târgului Indagra că se înscrie pe deplin în tendințele momentului.

 

Astfel, potrivit domnului Cătălin Badea, Director Executiv, pe lângă Cârnații Măcelar și Salamul milanez, care au fost expuși ca noutăți absolute, compania pe care o reprezintă a prezentat partenerilor de afaceri și o serie de produse din gama de extindere, produse care au baze naturale și care sunt destinate segmentului HoReCa, dar și arome naturale fabricate de firma franceză Mane, destinate chips-urilor.

 

Alături de acestea, Latin Pack & Spices a expus o serie de ingrediente din categoria premium, cum ar fi condimente și arome definite de domnul Badea a fi ”în trend”, cu alte cuvinte, dând posibilitatea utilizatorilor să își formuleze produsele finale cât mai aproape de conceptul ”clean label”.

 

Însă, gama care s-a evidențiat la stand a fost al ingredientelor obținute din culturi care pot constribui la fabricarea alimentelor fără nitrați adăugați.

 

Întrebat despre activitatea generală a firmei, domnul Cătălin Badea a aădugat că, deși, până acum, anul poate fi caracterizat drept fluctuant, grație exportului care reprezintă cca 20 % din total, Latin Pack & Spices va contabiliza la finalul lui 2017 o creștere de 8-10 %.

AHK a inaugurat un portal pentru promovarea unei afaceri pe piața germană
Autor: meatmilk  /   vineri, 15 septembrie 2017

(Comunicat) În ultima vreme, tot mai multe companii germane sunt în căutare de furnizori români de produse și servicii. Astfel Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) a dezvoltat unui portal online dedicat furnizorilor români din diferitele domenii ale industriei, marketplaceromania.Portalul Furnizorilor oferă...

Cursuri de pregătire pentru funcția de Manager de Proiect
Autor: meatmilk  /   marți, 6 iunie 2017

(Comunicat) Cursul practic intensiv “Manager Proiect” autorizat ANC si TUV Thuringen e.V. Germania, este organizat de Top Quality Management in perioada 08 - 10 IUNIE 2017, la Bucuresti - www.cursuriautorizate.ro.   Programul de formare are un pronuntat caracter practic, 80% din durata fiind alocata exercitiilor practice si...