Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra, Latin Pack & Spices a prezentat delicii ”în trend”

Autor: meatmilkluni, 30 octombrie, 2017

Latin Pack & Spices a dovedit prin prezența la actuala ediție a târgului Indagra că se înscrie pe deplin în tendințele momentului.

 

Astfel, potrivit domnului Cătălin Badea, Director Executiv, pe lângă Cârnații Măcelar și Salamul milanez, care au fost expuși ca noutăți absolute, compania pe care o reprezintă a prezentat partenerilor de afaceri și o serie de produse din gama de extindere, produse care au baze naturale și care sunt destinate segmentului HoReCa, dar și arome naturale fabricate de firma franceză Mane, destinate chips-urilor.

 

Alături de acestea, Latin Pack & Spices a expus o serie de ingrediente din categoria premium, cum ar fi condimente și arome definite de domnul Badea a fi ”în trend”, cu alte cuvinte, dând posibilitatea utilizatorilor să își formuleze produsele finale cât mai aproape de conceptul ”clean label”.

 

Însă, gama care s-a evidențiat la stand a fost al ingredientelor obținute din culturi care pot constribui la fabricarea alimentelor fără nitrați adăugați.

 

Întrebat despre activitatea generală a firmei, domnul Cătălin Badea a aădugat că, deși, până acum, anul poate fi caracterizat drept fluctuant, grație exportului care reprezintă cca 20 % din total, Latin Pack & Spices va contabiliza la finalul lui 2017 o creștere de 8-10 %.

Kelso Consulting: Finanțarea unităților de procesare a produselor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 septembrie 2018

Fie că vrei să înființezi o fabrică nou sau să dezvolți și să modernizezi o fabrică existentă pentru procesarea produselor agricole, poti acum să obții până la 50% din valoarea investiției.    Termen de depunere a proiectelor  - 31.01.2019 Investițiile finanțate sunt pentru: -...

Firme bavareze din domeniul alimentar la București-Discuții B2B
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 iunie 2018

(Comunicat) Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 21-22 iunie 2018 o delegație cu firme bavareze active în sectorul alimentar la București. Delegația se desfășoară în cadrul proiectului de promovare a exporturilor bavareze, inițiat și susținut de alp-Bayern, Agenția pentru Produse...