Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra, Latin Pack & Spices a prezentat delicii ”în trend”

Autor: meatmilkluni, 30 octombrie, 2017

Latin Pack & Spices a dovedit prin prezența la actuala ediție a târgului Indagra că se înscrie pe deplin în tendințele momentului.

 

Astfel, potrivit domnului Cătălin Badea, Director Executiv, pe lângă Cârnații Măcelar și Salamul milanez, care au fost expuși ca noutăți absolute, compania pe care o reprezintă a prezentat partenerilor de afaceri și o serie de produse din gama de extindere, produse care au baze naturale și care sunt destinate segmentului HoReCa, dar și arome naturale fabricate de firma franceză Mane, destinate chips-urilor.

 

Alături de acestea, Latin Pack & Spices a expus o serie de ingrediente din categoria premium, cum ar fi condimente și arome definite de domnul Badea a fi ”în trend”, cu alte cuvinte, dând posibilitatea utilizatorilor să își formuleze produsele finale cât mai aproape de conceptul ”clean label”.

 

Însă, gama care s-a evidențiat la stand a fost al ingredientelor obținute din culturi care pot constribui la fabricarea alimentelor fără nitrați adăugați.

 

Întrebat despre activitatea generală a firmei, domnul Cătălin Badea a aădugat că, deși, până acum, anul poate fi caracterizat drept fluctuant, grație exportului care reprezintă cca 20 % din total, Latin Pack & Spices va contabiliza la finalul lui 2017 o creștere de 8-10 %.

Domnul Ștefan Vârtaci a devenit colaborator al agenției infoGROUP și al revistei Meat.Milk
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Unul dintre cei mai mari specialiști din Industria alimentară românească, domnul Stefan Gheorghe Virtaci, a devenit colaborator al agenției infoGRPUP și al revistei Meat. Milk, urmând să reprezinte agenția în diverse relații contractuale, dar și să realizeze materiale editoriale.   Absolvent al ASE...

Concursul de rețete tradiționale din Banat ”Gustul ca patrimoniu”
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 septembrie 2018

(Comunicat) La Pas / Slowing down este un proiect al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană și al Asociației CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.   Concursul de rețete tradiționale Gustul ca patrimoniu este primul eveniment...