Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra, Latin Pack & Spices a prezentat delicii ”în trend”

Autor: meatmilkluni, 30 octombrie, 2017

Latin Pack & Spices a dovedit prin prezența la actuala ediție a târgului Indagra că se înscrie pe deplin în tendințele momentului.

 

Astfel, potrivit domnului Cătălin Badea, Director Executiv, pe lângă Cârnații Măcelar și Salamul milanez, care au fost expuși ca noutăți absolute, compania pe care o reprezintă a prezentat partenerilor de afaceri și o serie de produse din gama de extindere, produse care au baze naturale și care sunt destinate segmentului HoReCa, dar și arome naturale fabricate de firma franceză Mane, destinate chips-urilor.

 

Alături de acestea, Latin Pack & Spices a expus o serie de ingrediente din categoria premium, cum ar fi condimente și arome definite de domnul Badea a fi ”în trend”, cu alte cuvinte, dând posibilitatea utilizatorilor să își formuleze produsele finale cât mai aproape de conceptul ”clean label”.

 

Însă, gama care s-a evidențiat la stand a fost al ingredientelor obținute din culturi care pot constribui la fabricarea alimentelor fără nitrați adăugați.

 

Întrebat despre activitatea generală a firmei, domnul Cătălin Badea a aădugat că, deși, până acum, anul poate fi caracterizat drept fluctuant, grație exportului care reprezintă cca 20 % din total, Latin Pack & Spices va contabiliza la finalul lui 2017 o creștere de 8-10 %.

Indagra 2017: Standul Eurato, unul dintre cele mai vizitate
Autor: meatmilk  /   luni, 30 octombrie 2017

Bifând 20 de ani de la prima participare la Indagra, compania harghiteană Eurato a fost și la această ediție în fericita ipostază de a avea un program foarte încărcat de întâlniri de afaceri, grație soluțiilor tehnologice din Industria frigului pe care le furnizează.   Special pentru revista Meat.Milk, domnul Bencze...

CocoRico “a gustat viitorul” la Anuga 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 16 octombrie 2017

(Comunicat) CocoRico, brandul 100% românesc al Grupului Aaylex, a participat la târgul Anuga din Koln, cel mai mare și cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.   Târgul Anuga, desfășurat anul acesta sub genericul ”Gustă viitorul”, a găzduit 7.200 de companii din 108 de țări,...