Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Indagra, standul Biotrend a atras numeroși vizitatori

Autor: meatmilkmiercuri, 1 noiembrie, 2017

Pentru echipa Biotrend Plus a fost o deosebita placere sa isi intalneasca partenerii de afaceri in cadrul al expozitie Indagra din Bucuresti, multumindu-le pentru ca au petrecut o parte din timp pentru a se familiariza cu produsele companiei.

 

Referindu-se la zilele petrecute la Indagra, domnul Andon Andonov a afirmat:

 

”Filozofia companiei Biokom Trendafilov Ltd este aceea de a implementa si de a dezvolta produse de inalta tehnologie pentru asigurarea sigurantei alimentelor. Cred ca, precum un adevarat profesionist, apreciati avantajele unora dintre cele mai atractive produse pe care le-am prezentat:

 

  1. En Sure – instrument pentru controlul microbiologic si igienic expres al suprafetelor, materiilor prime, produselor si apei. Rezultate in 15 secunde.

 

  1. VeriFlow este cel mai nou produs al nostru, ce combina sensibilitatea si fialibiltatea tehnologiei PCR cu usurinta in utilizare a testelor imunocromatografice. Are o specificitate inalta pentru o gama larga de microorganisme atat in matricele simple, cat si in cele complexe. Primim rezultatele repede, ceea ce ne permite imediat sa identificam etapa in care a avut loc contaminarea.

 

– Accelereaza eliberarea materiei prime si a produsului final

– Elimina riscul din timpul producerii si transportului produselor

– Economiseste bani, resurse si timp si optimizeaza procesul de productie

 

3.Unicele si  noile ANALIZOARE DE LAPTE ce specifica componenta laptelui, pe care le primiti calibrate, cu software modern, mobile si gata de a fi utilizate.

 

  1. Filtru pentru purificarea laptelui de celule somatice si bacterii, care le reduce cu mai mult de 50%, in acest fel laptele ridicandu-se la standardele europene.

 

  1. Teste rapide pentru detectarea a 2 si 3 grupe de antibiotice ce depasesc limitele admise in lapte.

 

  1. Test de progesteron pentru determinarea momentului exact in care trebuie facuta inseminarea si cu care la 21 de zile dupa inseminare puteti depista toate vacile care nu sunt gestante.

 

  1. Filtru mecanic din polipropilena, cu dimensiunea gaurilor de 10 microni, ce retine in procent de 100%  chiar si cele mai mici impuritati.

 

  1. Тeste pentru detectarea cetozei subclinice in lapte si sange Porta BHB, pentru mastita Uddercheck si Chromagar mastitis pentru detectarea bacteriilor ce cauzeaza mastita. Suntem siguri ca avem un scop comun – cresterea calitatii si a sigurantei produselor.

 

  1. Cheaguri si culturi pentru iaurt, branza si cascaval de casa.

Va rugam sa nu ezitati in a ne contacta.Va vom raspunde cu placere la toate intrebarile legate de produsele Biotrend Plus SRL”: /www.biokom-trend.com/

Adunarea Comercianţilor de Animale Vii şi Carne din Uniunea Europeană
Autor: meatmilk  /   luni, 23 octombrie 2017

(Comunicat) Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), dr. Geronimo Brănescu a participat pe data de 20 noiembrie la adunarea generală a Uniunii Europene a Comercianţilor de Animale Vii şi Carne (UECBV), eveniment organizat în premieră în România. La întâlnire au participat şi...

FAO: Europa de Est se confruntă cu riscul unei epidemii de papilomatoză
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 28 septembrie 2017

Țările din Europa de Est și Balcani riscă să se confrunte cu izbucnirea unei epidemii devastatoare de papilomatoză, dacă nu reușesc să intensifice vaccinarea bovinelor, avertizează Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO).   De aceea, FAO dorește ca vaccinările de la bovine să se extindă...