Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La ”K 2019”, lumea plasticului se reinventează

Autor: Ilie Stoianvineri, 7 iunie, 2019

Joi, 6 iunie, la Hotel Radisson din București, oficiali ai Messe Dusseldorf au avut o întâlnire cu presa de specialitate din România, în cursul căreia au făcut o analiză a pieței materialelor plastice și a cauciucului și, totodată, au prezentat și programul celui mai mare târg dedicat acestor două sectoare, ”K 2019”, care va avea loc în perioada 16-23 octombrie a.c., firește, la Dusseldorf.

 

Gazdele evenimentului au fost doamna Anca Murar și domnul Mircea Stoica, de la Expo Germania-România, reprezentanții Messe Dusseldorf la București, care i-au avut ca invitați pe domnii Thomas Franken-MesseDusseldorf, și Thorsten Kuhmann, reprezentantul Asociației Producătorilor de Mașini și Utilaje pedtru Industria plasticului și a cauciucului.

 

Luând cuvântul în fața asistenței, domnul Franken a anunțat că această ediție se va desfășura sub genericul ”K-2019, o lume a pionierilor”, prezentând și secțiunile celui mai mare târg mondial din domeniu, eveniment care, în acest an, va pune accentul pe inovație și pe conceptul economiei circulare.

 

La rândul său, domnul Thorsten Kuhmann, a făcut o amănunțită analiză a pieței, remarcând că în ultimii zece ani, producția și cererea de plastic și cauciuc au crescut foarte mult dar că, din cauza conștientizării problemelor de mediu, începând cu anul 2018, comenzile pentru aceste două categorii de materiale au început să scadă pe plan mondial.

 

Tot domnia sa a subliniat faptul că industria are nevoie de astfel de evenimente în care nu doar să își expună noile produse, ci și să își prezinte noile soluții de reciclare și prezervare a mediului înconjurător. În acest sens, domnul Kuhmann a anunțat că expozanții au elaborat și dat publicității două Declarații oficiale, în fapt, două declarații-program, pentru perioada următoare. În prima se face analiza pieței și a climatului economic, iar în cea de-a doua, se propun soluții pentru tranziția la economia circulară globală. Detalii despre evenimentul din toamnă, pe www.k-online.com.

Ambalajele Rossmann adaugă valoare produsului tău
Autor: meatmilk  /   luni, 3 iunie 2019

(Comunicat) De ce să folosim ambalaje din carton ondulat la produsele lactate și de carmangerie? Pentru că produsele au nevoie de atenţie maximă atunci când sunt transportate. E important să rămână intacte şi atractive pentru consumatorii care le achiziţioneză.   Ambalajele din carton ondulat produse de fabricile ROSSMANN...

Romprix participă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Firma Romprix, care activează în domeniul etichetării, va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.   Activitatea începută în 1994, precum şi o politică managerială în care cumpărătorul este întotdeauna pe...