Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La McDonald’s, Săptămâna Românească ține o lună!

Autor: Meat MIlkjoi, 24 aprilie, 2014

Cu ocazia editiei 2014 a campaniei „Saptamani Romanesti”, desfasurata in perioada 22 aprilie – 22 mai, McDonald’s Romania lanseaza din nou o serie de produse reprezentative pentru bucataria romaneasca in preajma sarbatorilor de Pasti si a zilei de 1 Mai. Noua editie a campaniei primeste un spot TV intitulat „Culmea poftei”, semnat de TBWA.

Anul trecut, vedeta campaniei au fost McMicii, carora li se alaturau Sandvisul cu porc si sos de hrean, salata de varza si placinta cu afine si inghetata.

Printre produsele din 2014 se numara chiftelutele, cascavalul pane si mini papanasii cu inghetata. Oferta este completata de Sandvisul cu porc si sos de hrean, produs permanent in portofoliul lantului de restaurante.(Mai multe, pe www.iqads.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...