Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Meat & Milk 2014, Linde Gas România va prezenta ”Echipamente pentru congelare și răcire criogenică”

Autor: Meat MIlkluni, 31 martie, 2014

Linde Gas România, parte a Lide Group, va fi Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014. Participarea acestei prestigioase companii la evenimanetul care se va desfășura în zilele de 11 și 12 iunie, la Hotel Hilton din Sibiu, se va concretiza prin comunicarea cu titlul ”Exchipamente pentru congelare și răcire criogenică”, temă care va fi susținută în Workshop-ul din ziua de 11 iunie destinat sectorului de carne.

Comunicarea va fi susținută de domnul Iosif Kenderesi.

Grupul Linde este unul dintre cei mai mari furnizori de gaze industriale, gaze de proces și gaze speciale, fiind în acelaşi timp şi una dintre cele mai profitabile firme de Engineering. Produsele şi serviciile Linde se regăsesc în aproape toate sectoarele industriale, în peste 100 de ţări. O poveste de succes care a început cu separarea aerului.

Linde Gas a intrat pe piaţa de gaze tehnice din Romania în 1996 formând o societate mixtă împreună cu UMT. În 1998 a preluat acţiunile în proporţie de 100 %, devenind astfel unic asociat. În primii cinci ani de dezvoltare în România, Linde a construit staţia de îmbuteliere din Timişoara (1997), a modernizat instalaţiile de separare a aerului din Timişoara, Brazi şi Cluj, a fuzionat cu compania competitoare AGA (2000), formându-şi în acelaşi timp o reţea de parteneri de distribuţie în toate oraşele importante din România. Începând cu anul 2000 Linde şi-a diversificat punctele de producţie prin construirea unor fabrici de acetilenă în Timişoara şi Galaţi, şi a unei staţii de îmbuteliere hidrogen în Râmnicu Vâlcea.

Odată cu masiva investiţie în noua fabrică de separare a aerului de la Râmnicu Vâlcea în anul 2003, Linde Gaz România şi-a redistribuit capacităţile de producţie, situându-le în locaţii strategice, în apropierea clienţilor importanţi, închizându-le pe unele vechi, neperfomante şi deschizând altele noi, care să eficientizeze activitate de producţie şi distribuţie. A urmat fabrica de separare a aerului de la Oţelu Roşu în anul 2008. Astfel acoperirea naţională garantează livrări prompte şi sigure celor peste 10.000 clienţi, în toate locaţiile acestora şi la orice volum necesar.

Construind instalaţii moderne şi competitive, Linde Gaz România a creat nu doar o afacere stabilă şi profitabilă, ci şi locuri de muncă sigure.

Având în vedere anvergura afacerii Linde a construit în 2003, în Bucureşti o clădire de birouri. Câţiva ani mai târziu s-a demarat şi finalizat construcţia noului sediu administrativ din Timişoara. Astfel echipa de peste 350 specialişti se bucură de spaţii ergonomice si moderne în care perfecţionează în permanenţă soluţiile tehnice oferite clientilor.

Cea mai recentă etapă în dezvoltarea firmei are loc în 2008 când se semnează contractul de livrare cu Arcelor Mittal Galaţi şi odată cu el derularea unui performant proiect de investiţie prin construcţia noii instalaţii de separare a aerului.

Linde Gaz România, Avram Imbroane 9, 300136 Timişoara, Tel.: +40.256.300.700, Email office@ro.linde-gas.com

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...