Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Meat & Milk 2016, ANPC va fi reprezentată la cel mai înalt nivel

Autor: Meat MIlkluni, 15 februarie, 2016

Prin prezența domnului Președinte Marcel Bogdan Pandelică, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor va fi reprezentată la cel mai înalt nivel, la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, care se va desfășura în zilele de 12-13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Absolvent al Institutului Politehnic din București, domnul Marcel Bogdan Pandelică a urmat ulterior cursurile de Administrație Publică- Salonic, Grecia, și cele de Administrația Afacerilor și Administrație Publică-Paris, Franța. Totodată, Domnia Sa este posesorul unui Master-Certificate Public Relations Skills in action-USA 2016.

 

În cariera sa, domnul Marcel Bogdan Pandelică a reprezentat România în diferite instituții internaționale de prestigiu, activând însă, în funcții de răspundere și la companii de renume. După ce a fost numit Secretar de Stat în Ministerul Economiei, pe probleme de Comerț Exterior, în cursul anului trecut a fost numit Președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, după ce, anterior, participase la elaborarea de strategii și politici în domeniul Protecției Consumatorilor.

 

Domnul Marcel Bogdan Pandelică va susține în ședința generală din ziua de 13 mai comunicarea cu titlul ”Produs conform, produs apreciat, produs vândut”, urmând ca, în aceeași zi, să participe la Masa rotundă televizată, care se va derula sub titlul ”Sectoarele de carne și lapte, între promisiunile autorităților și certitudinile aspre ale realității”.

Detalii despre organizarea evenimentului și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...