Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Meat & Milk 2016, Net BRINEL va participa împreună cu Salesforce

Autor: Meat MIlkmarți, 3 mai, 2016

După cum am anunțat într-o știre anterioară, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT din România, Net BRINEL, va participa la Meat & Milk 2016, urmând să își prezinte oferta de produse și servicii în workshop-ul carne, din ziua de 12 mai. Compania va fi reprezentată de domnul Alexandru Ursu-Regional Sales Executive, Salesforce. 

 

BRINEL și-a început activitatea în anul 1991, în Cluj-Napoca, fiind unul din principalii furnizori români de soluții informatice de top, prin integrarea de software, hardware și comunicații și prestarea unui pachet complet de servicii.

Compania are încheiate parteneriate strategice cu companii IT de renume mondial: Microsoft, HP Inc., Hewlett Packard Enterprise, Cisco, Salesforce, EMC, Lenovo, Oracle, Dell, Veeam, Bitdefender, IBM, VMware, Symantec, Kofax, Citrix, Netwrix, NetApp etc. – propunand o gamă largă de produse si servicii profesionale, bazate pe cele mai înalte competențe și tehnologii.

Alexandru Ursu

BRINEL are sedii in Cluj-Napoca, București, Oradea şi Sibiu, oferind clienților soluții IT&C integrate, construite pe platforme multi-vendor convergente. Echipa Brinel detine competente certificate de leaderi internationali de IT. Portofoliul de solutii BRINEL pune la dispozitia beneficiarilor solutii pentru eficientizarea afacerilor oferind o paleta larga de aplicatii cum ar fi: managementul relatiei cu clientii (CRM), palnificarea si gestionarea resurselor companiei/ institutiei (ERP), centre de date private, dar si solutii personalizate si adaptate nevoilor unei entitati juridice.

 

La Expo-Conferinta „Meat&Milk”, companiei BRINEL i se va alatura, atat prin prezenta la stand, cat si in cadrul workshopului „Carne”, unul dintre partenerii importanti si anume Salesforce – compania numarul 1 la nivel mondial de solutii CRM si leader in solutii cloud. Salesforce detine 17 ani de experienta si a fost desemnata de Forbes de mai multe ori consecutiv ca fiind cea mai inovativa companie la nivel global..

Meat Milk 2019: Workshop-urile Carne și Lapte, momente de interes maxim
Autor: Meat MIlk  /   marți, 5 martie 2019

Ca în fiecare an, Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura lucrările acestei ediții în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va aduce în fața fermierilor și procesatorilor de carne și lapte cele mai noi informații științifice și tehnologice din domeniile vizate.   Și de...

Five Continents Group Răchiți a devenit Partener Silver al conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 5 martie 2019

Unul dintre cei mai importanți și prestigioși procesatori români de lapte, Five Continents Group Răchiți, din Botoșani, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk 2019, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai, când va avea loc evenimentul, să își expună ultimele produse lactate la standul pe care îl va...