Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Meat & Milk 2016, Net BRINEL va participa împreună cu Salesforce

Autor: Meat MIlkmarți, 3 mai, 2016

După cum am anunțat într-o știre anterioară, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT din România, Net BRINEL, va participa la Meat & Milk 2016, urmând să își prezinte oferta de produse și servicii în workshop-ul carne, din ziua de 12 mai. Compania va fi reprezentată de domnul Alexandru Ursu-Regional Sales Executive, Salesforce. 

 

BRINEL și-a început activitatea în anul 1991, în Cluj-Napoca, fiind unul din principalii furnizori români de soluții informatice de top, prin integrarea de software, hardware și comunicații și prestarea unui pachet complet de servicii.

Compania are încheiate parteneriate strategice cu companii IT de renume mondial: Microsoft, HP Inc., Hewlett Packard Enterprise, Cisco, Salesforce, EMC, Lenovo, Oracle, Dell, Veeam, Bitdefender, IBM, VMware, Symantec, Kofax, Citrix, Netwrix, NetApp etc. – propunand o gamă largă de produse si servicii profesionale, bazate pe cele mai înalte competențe și tehnologii.

Alexandru Ursu

BRINEL are sedii in Cluj-Napoca, București, Oradea şi Sibiu, oferind clienților soluții IT&C integrate, construite pe platforme multi-vendor convergente. Echipa Brinel detine competente certificate de leaderi internationali de IT. Portofoliul de solutii BRINEL pune la dispozitia beneficiarilor solutii pentru eficientizarea afacerilor oferind o paleta larga de aplicatii cum ar fi: managementul relatiei cu clientii (CRM), palnificarea si gestionarea resurselor companiei/ institutiei (ERP), centre de date private, dar si solutii personalizate si adaptate nevoilor unei entitati juridice.

 

La Expo-Conferinta „Meat&Milk”, companiei BRINEL i se va alatura, atat prin prezenta la stand, cat si in cadrul workshopului „Carne”, unul dintre partenerii importanti si anume Salesforce – compania numarul 1 la nivel mondial de solutii CRM si leader in solutii cloud. Salesforce detine 17 ani de experienta si a fost desemnata de Forbes de mai multe ori consecutiv ca fiind cea mai inovativa companie la nivel global..

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...

Invitații emisiunii Meat.Milk din 27 aprilie au fost Dorin Cojocaru și Florin Căpățână
Autor: meatmilk  /   luni, 30 aprilie 2018

Emisiunea Meat.Milk din seara de 27 aprilie 2018 i-a avut ca invitați pe domnii Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR și Director de Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționalizate Carrefour.     În cadrul emisiunii, domnul Florin Căpățână a descris pe scurt evenimentul derulat în...