Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări

Autor: meatmilkluni, 22 aprilie, 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.

 

AB Tehnic Profesional este o echipă de ingineri şi specialişti care se ocupă cu importul, vânzarea, montajul şi mentenanța instalațiilor frigorifice, industriale și comerciale. În calitate de consultanţi independenţi şi ingineri, echipa AB Tehnic Profesional vă poate asista în privinţa designului, ingineriei şi construcţiei unei instalaţii moderne.

 

AB Tehnic Profesional are experienţă în domeniul proiectării depozitelor frigorifice nu doar pentru produse alimentare preparate şi procesate, ci şi pentru fructe, legume, carne, pește şi flori.

 

Misiune

 

Scopul firmei este de a furniza soluţii performante, nu doar simple produse, oferind consultanţă şi proiectare pentru realizarea oricărui tip de instalaţie frigorifică de la A la Z, dar, clientul decide de fiecare dată asupra pasului următor. Referitor la design şi inginerie, AB Tehnic Profesional oferă următoarele module:

 

Studiu Pre design/ Consultanţă

Design final

Proiectare

Inginerie

Oferirea de soluţii

Ofertare

Managementul construcţiei

 

Viziune

 

Numele ”AB Tehnic Profesional” reflectă viziunea companiei de a deveni un profesionist de încredere pentru furnizori, producători de echipament, instalatori şi utilizatori finali. Ambiţiile AB Tehnic Profesional sunt creşterea continuă şi succesul, precum şi îmbunătăţirea reputaţiei şi a recunoaşterii.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: http://www.abtehnic.ro/despre-noi/

ACEBOP: Nu transportați animalele vii decât în condiții optime!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 iulie 2019

Ca urmare a scrisorii pe care, Comisarul European Vytenis Andriukaitis, membru al Comisiei Europene, a adresat-o ministrului agriculturii din România, Petre Daea, în care i-a solicitat stoparea exportului a 70.000 de ovine către Orientul Mijlociu, din cauza condițiilor improprii de transport, ACEBOP și-a transmis opinia oficială față de...

European Dairy Association salută acordul UE-Mercosur
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 10 iulie 2019

Asociația europeană pentru produse lactate-EDA a declarat că salută acordul comercial global încheiat între UE și Mercosur (Argentina, Brazilia, Paraguay și Uruguay).   După două decenii, Mercosur și Uniunea Europeană au ajuns la un acord privind mediul comercial care acoperă mai mult de 780 de milioane de...