Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări

Autor: meatmilkluni, 22 aprilie, 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.

 

AB Tehnic Profesional este o echipă de ingineri şi specialişti care se ocupă cu importul, vânzarea, montajul şi mentenanța instalațiilor frigorifice, industriale și comerciale. În calitate de consultanţi independenţi şi ingineri, echipa AB Tehnic Profesional vă poate asista în privinţa designului, ingineriei şi construcţiei unei instalaţii moderne.

 

AB Tehnic Profesional are experienţă în domeniul proiectării depozitelor frigorifice nu doar pentru produse alimentare preparate şi procesate, ci şi pentru fructe, legume, carne, pește şi flori.

 

Misiune

 

Scopul firmei este de a furniza soluţii performante, nu doar simple produse, oferind consultanţă şi proiectare pentru realizarea oricărui tip de instalaţie frigorifică de la A la Z, dar, clientul decide de fiecare dată asupra pasului următor. Referitor la design şi inginerie, AB Tehnic Profesional oferă următoarele module:

 

Studiu Pre design/ Consultanţă

Design final

Proiectare

Inginerie

Oferirea de soluţii

Ofertare

Managementul construcţiei

 

Viziune

 

Numele ”AB Tehnic Profesional” reflectă viziunea companiei de a deveni un profesionist de încredere pentru furnizori, producători de echipament, instalatori şi utilizatori finali. Ambiţiile AB Tehnic Profesional sunt creşterea continuă şi succesul, precum şi îmbunătăţirea reputaţiei şi a recunoaşterii.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: http://www.abtehnic.ro/despre-noi/

Lactalis Group va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 15 mai 2019

Unul dintre giganții mondiali ai lactatelor, Lactalis Group, și-a anunțat participarea la cea de-a VIII-a ediie a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019,care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Lactalis Group va fi reprezentată la eveniment de domnul Axel Bigot- Corporate...

Meat.Milk 2019: Secțiunea Expo, un punct central al evenimentului
Autor: meatmilk  /   marți, 14 mai 2019

Secțiunea Expo a conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va fi și în acest an unul dintre punctele centrale ale evenimentului.   În momentul de față, agenția infoGROUP anunță că toate standurile de expunere au fost ocupate, ba, mai mult,...