Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La nivel mondial, consumul de carne va creste cu 73 %

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui Raport intocmit de FAO, pana in anul 2050, consumul de carne va creste cu 73 %. Principala zona de cerere va veni din mediul urban.

In raport se specifica faptul ca Pana in prezent nu poate fi luata in considerare nici o alternativa viabila la cresterea animalelor si procesarea carnii de consum.

Ot in raport se afirma ca, din 1967 si pana acum, consumul de carne de pasare a crescut cu 700 %, consumul de oua de 350 %, consumul de porc de 290 %, cel de oaie si capra, cu 200 % si cel de vita, de 180 %.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...