Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La nivel mondial, consumul de carne va creste cu 73 %

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui Raport intocmit de FAO, pana in anul 2050, consumul de carne va creste cu 73 %. Principala zona de cerere va veni din mediul urban.

In raport se specifica faptul ca Pana in prezent nu poate fi luata in considerare nici o alternativa viabila la cresterea animalelor si procesarea carnii de consum.

Ot in raport se afirma ca, din 1967 si pana acum, consumul de carne de pasare a crescut cu 700 %, consumul de oua de 350 %, consumul de porc de 290 %, cel de oaie si capra, cu 200 % si cel de vita, de 180 %.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...