Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La nivel mondial, consumul de carne va creste cu 73 %

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui Raport intocmit de FAO, pana in anul 2050, consumul de carne va creste cu 73 %. Principala zona de cerere va veni din mediul urban.

In raport se specifica faptul ca Pana in prezent nu poate fi luata in considerare nici o alternativa viabila la cresterea animalelor si procesarea carnii de consum.

Ot in raport se afirma ca, din 1967 si pana acum, consumul de carne de pasare a crescut cu 700 %, consumul de oua de 350 %, consumul de porc de 290 %, cel de oaie si capra, cu 200 % si cel de vita, de 180 %.

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...