Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La All Pack, Eco X a făcut apel la responsabilitate

Autor: Meat MIlkmarți, 5 noiembrie, 2013

Prezntă la All Pack 2013, compania Eco X și-a prezentat serviciile, activitatea fiindu-i marcată de responsabilitatea față de mediu, de utilizarea sustenabilă a ambalajelor și de dezvoltarea relațiilor de afaceri în vederea valorificării și reciclării ambalajelor, așa cum a fost definit în lege încă din anul 2005.

Iată cum se prezintă compania în fața posibililor parteneri:

Eco – X S.A. este o societate autorizata pentru preluarea de responsabilitate a importatorilor si producatorilor, in vederea realizarii obligatiilor acestora privind valorificarea si reciclarea ambalajelor introduse pe piata, conform H.G. 621/2005 cu modificarile si completarile ulterioare. Impreuna cu partenerii nostri misiunea companiei este aceea de a fi un jucator activ in domeniul actiunilor de protejare a mediului si de a gasi noi modalitati de a pastra si proteja natura.

Devenind partener al ECO-X este o metoda simpla, eficace si economica pentru indeplinirea obligatiilor legale privind gestiunea ambalajelor.

Economisiti bani. H.G. 621/2005 cu completarile ulterioare, act legislativ ce guverneaza aceasta activitate, prevede ca pentru neindeplinirea obiectivelor de valorificare si reciclare a ambalajelor introduse pe piata, agentul economic este obligat sa plateasca Administratiei Fondului pentru Mediu o contributie de 2 lei/kg.

ECO-X organizeaza pentru partenerii sai valorificarea si reciclarea obligatorie a ambalajelor. Acest mecanism este mult mai eficient decat daca veti incerca sa va organizati propriul sistem de recuperare, a propriilor dvs. ambalaje pe care le introduceti pe piata.

In plus, art. 26 (3) din HG 621/2005 cu modificarile si completarile ulterioare stipuleaza ca operatorii economici care, intr-un an, nu isi indeplinesc in mod individual cel putin obiectivele prevazute de lege sunt obligati sa isi indeplineasca responsabilitatile prin intermediul unui operator economic autorizat.

Incheierea unui contract cu ECO-X va ofera garantia ca atingeti obiectivele stabilite prin lege.

Licenta de operare RO-ANPM-D.A 006/2008 eliberata de Ministerul Mediului, pe care o detinem, ne permite sa va oferim, in cadru legal, o alternativa la obligatiile de plata catre AFM. Prin incheierea contractului de preluare de responsabilitate cu societatea noastra, se reduc peste 80% din costurile dvs. privind colectarea si reciclarea ambalajelor.

Simplificati problemele dvs. de depunere a declaratiei. ECO-X se va ocupa de obligatiile dvs. administrative. Va vom furniza toate informatiile necesare pt. autoritatile competente. Veti beneficia de transparenta in desfasurarea activitatii de gestionare a deseurilor de ambalaje.

Sunteti la curent cu noutatile din domeniu. ECO-X va va informa despre toate noutatile legislative si va va permite accesul la informatii si asistenta tehnica si juridica privind metodologia de gestionare a deseurilor de ambalaje. Va puteti implica, alaturi de noi, in actiuni de protejare a mediului. ECO-X deruleaza in permanenta programe educationale si de informare/constientizare a populatiei privind colectarea selectiva si participa activ la actiuni de ecologizare.

 

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...