Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La timagralim, zootehnia si preparatele din carne au avut roluri de vedete

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Timisoara, in perioada 16-19 iunie, au avut loc manifestrile celei de-a noua editie a targului TimAgralim, organizat de Camera de Comert si Industrie-Timis si Universitatea de ªtiinte Agricole si Medicina Veterinara din Timisoara.

La aceasta editie, zootehnia si produsele traditionale din carne au avut rezenrvate roluri de vedete.

Au fost prezenti fermieri care au expus exemplare de exceptie din rase pure de porcine, ovine, vaci pentru carne, gaini, iepuri, porumbei pentru carne, prepelite.

Totodata, au fost numerosi furnizori de furaje si hrana pentru animale, precum si doi producatori de preparate traditionale din carne.

Cu ocazia targului, s-au organizat si seminarii pe teme de interes din domeniul cresterii animalelor.

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...