Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La timagralim, zootehnia si preparatele din carne au avut roluri de vedete

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Timisoara, in perioada 16-19 iunie, au avut loc manifestrile celei de-a noua editie a targului TimAgralim, organizat de Camera de Comert si Industrie-Timis si Universitatea de ªtiinte Agricole si Medicina Veterinara din Timisoara.

La aceasta editie, zootehnia si produsele traditionale din carne au avut rezenrvate roluri de vedete.

Au fost prezenti fermieri care au expus exemplare de exceptie din rase pure de porcine, ovine, vaci pentru carne, gaini, iepuri, porumbei pentru carne, prepelite.

Totodata, au fost numerosi furnizori de furaje si hrana pentru animale, precum si doi producatori de preparate traditionale din carne.

Cu ocazia targului, s-au organizat si seminarii pe teme de interes din domeniul cresterii animalelor.

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...