Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La timagralim, zootehnia si preparatele din carne au avut roluri de vedete

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Timisoara, in perioada 16-19 iunie, au avut loc manifestrile celei de-a noua editie a targului TimAgralim, organizat de Camera de Comert si Industrie-Timis si Universitatea de ªtiinte Agricole si Medicina Veterinara din Timisoara.

La aceasta editie, zootehnia si produsele traditionale din carne au avut rezenrvate roluri de vedete.

Au fost prezenti fermieri care au expus exemplare de exceptie din rase pure de porcine, ovine, vaci pentru carne, gaini, iepuri, porumbei pentru carne, prepelite.

Totodata, au fost numerosi furnizori de furaje si hrana pentru animale, precum si doi producatori de preparate traditionale din carne.

Cu ocazia targului, s-au organizat si seminarii pe teme de interes din domeniul cresterii animalelor.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...