Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La timagralim, zootehnia si preparatele din carne au avut roluri de vedete

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Timisoara, in perioada 16-19 iunie, au avut loc manifestrile celei de-a noua editie a targului TimAgralim, organizat de Camera de Comert si Industrie-Timis si Universitatea de ªtiinte Agricole si Medicina Veterinara din Timisoara.

La aceasta editie, zootehnia si produsele traditionale din carne au avut rezenrvate roluri de vedete.

Au fost prezenti fermieri care au expus exemplare de exceptie din rase pure de porcine, ovine, vaci pentru carne, gaini, iepuri, porumbei pentru carne, prepelite.

Totodata, au fost numerosi furnizori de furaje si hrana pentru animale, precum si doi producatori de preparate traditionale din carne.

Cu ocazia targului, s-au organizat si seminarii pe teme de interes din domeniul cresterii animalelor.

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...