Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La Turda, Profi a deschis încă un magazin

Autor: Meat MIlkluni, 19 mai, 2014

Profi a inaugurat, vineri, la Turda cel de-al 221-lea sau magazin, ajungand astfel sa fie prezent in 114 localitati. Situat pe Str. Tineretului nr. 4, unitatea comerciala se intinde pe o suprafata totala de 502 mp, are o sala de vanzari de 375 mp si va opera in formatul Profi standard.

Clujul este judetul in care Profi are cele mai multe magazine, 23 la numar, exceptand Bucurestiul unde in prezent sunt 25 de unitati. Tot in Cluj sunt si cele mai multe Profi City, 8 din totalul de 22 din intreaga tara, noteaza Progresiv.

In plus, Clujul gazduieste si unul din cele doua depozite logistice Profi cu o suprafata de 12.655 mp. . Tot in Cluj sunt si cele mai multe Profi City, 8 din totalul de 22 din intreaga tara. In plus, Clujul gazduieste si unul din cele doua depozite logistice Profi cu o suprafata de 12.655 mp.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...