Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La valcea, o noua fabrica de furaje

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Capital, Pajo Holding a demarat constructia fabricii de furaje de la Valcea, investitie cu fonduri europene care trebuie finalizata pana in octombrie 2012. Valoarea acestei investitii este de 3,5 milioane de euro.

Cu ajutorul ei vom mari capacitatea de productie cu aproximativ 40%, spune Iustin Paraschiv, unul dintre actionarii grupului.
Asadar, capacitatea totala de productie va ajunge, odata cu finalizarea noii investitii, la 100.000 de tone de furaje anual.

A doua linie de business a Pajo Holding este reprezentata de cresterea vitelor de carne, cu ferme in judetul Prahova langa orasul Mizil, anul trecut ruland 4.000 de capete. Pentru acest an estimam o crestere cu peste 10% a efectivelor, pana la 4.500 de capete, mai spune Paraschiv.

Pajo Holding, infiintat in 2006, are ca obiect de activitate fabricarea furajelor, comertul cu animale vii, agricultura si cresterea animalelor si face parte din grupul de firme apartinand familiei Paraschiv. Anul trecut, grupul a avut o cifra de afaceri de peste 170 de milioane de euro.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...