Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

La valcea, o noua fabrica de furaje

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Capital, Pajo Holding a demarat constructia fabricii de furaje de la Valcea, investitie cu fonduri europene care trebuie finalizata pana in octombrie 2012. Valoarea acestei investitii este de 3,5 milioane de euro.

Cu ajutorul ei vom mari capacitatea de productie cu aproximativ 40%, spune Iustin Paraschiv, unul dintre actionarii grupului.
Asadar, capacitatea totala de productie va ajunge, odata cu finalizarea noii investitii, la 100.000 de tone de furaje anual.

A doua linie de business a Pajo Holding este reprezentata de cresterea vitelor de carne, cu ferme in judetul Prahova langa orasul Mizil, anul trecut ruland 4.000 de capete. Pentru acest an estimam o crestere cu peste 10% a efectivelor, pana la 4.500 de capete, mai spune Paraschiv.

Pajo Holding, infiintat in 2006, are ca obiect de activitate fabricarea furajelor, comertul cu animale vii, agricultura si cresterea animalelor si face parte din grupul de firme apartinand familiei Paraschiv. Anul trecut, grupul a avut o cifra de afaceri de peste 170 de milioane de euro.

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...