Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

La valcea, o noua fabrica de furaje

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Capital, Pajo Holding a demarat constructia fabricii de furaje de la Valcea, investitie cu fonduri europene care trebuie finalizata pana in octombrie 2012. Valoarea acestei investitii este de 3,5 milioane de euro.

Cu ajutorul ei vom mari capacitatea de productie cu aproximativ 40%, spune Iustin Paraschiv, unul dintre actionarii grupului.
Asadar, capacitatea totala de productie va ajunge, odata cu finalizarea noii investitii, la 100.000 de tone de furaje anual.

A doua linie de business a Pajo Holding este reprezentata de cresterea vitelor de carne, cu ferme in judetul Prahova langa orasul Mizil, anul trecut ruland 4.000 de capete. Pentru acest an estimam o crestere cu peste 10% a efectivelor, pana la 4.500 de capete, mai spune Paraschiv.

Pajo Holding, infiintat in 2006, are ca obiect de activitate fabricarea furajelor, comertul cu animale vii, agricultura si cresterea animalelor si face parte din grupul de firme apartinand familiei Paraschiv. Anul trecut, grupul a avut o cifra de afaceri de peste 170 de milioane de euro.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...